Mano Gargždai



Savivaldybės kolekcija pasipildė dar vienu Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių trofėjumi

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
 K. Abromavičiūtės nuotr. K. Abromavičiūtės nuotr.

Šiandien Tarybos posėdyje aštrius debatus dėl biudžeto patikslinimo nutraukė maloni žinia – Klaipėdos rajono savivaldybei buvo įteikta speciali taurė ir diplomas, pažymintys, jog pastaroji bendroje įskaitoje tapo absoliučia Lietuvos seniūnijų sporto žaidynių nugalėtoja.

 

Rajono valdžios akivaizdoje, Savivaldybėje apsilankę Lietuvos asociacijos „Sportas visiems“ prezidentas Algis Bronislavas Vasiliauskas ir generalinis sekretorius Giedrius Grybauskas Klaipėdos rajono savivaldybės merui Vaclovui Dačkauskui įteikė taurę ir diplomą. Taip pat papildomas apdovanojimas buvo įteiktas ir Gargždų seniūnijai, kuri žaidynėse užėmė 3-ąją vietą.

„Džiaugiamės, kad gražią Jūsų Savivaldybės kolekciją galėsime papildyti dar viena taure bei pažymėjimu, patvirtinančiu, kad Gargždai yra tikrai sportiškas miestas, o miesto Taryba bei žmonės sportui skiria nemažai dėmesio“, – kalbėjo A. B. Vasiliauskas.

G. Grybauskas pažymėjo, jog kitais metais ketinama finalinį Lietuvos seniūnijų žaidynių etapą, kuriame dalyvaus per 50 šalies seniūnijų, organizuoti būtent Gargžduose. Pastaroji žinia buvo sutikta plojimais.

 

Apdovanojimas įteiktas ir Gargždų seniūnijai, kuri žaidynėse užėmė 3-ąją vietą. K. Abromavičiūtės nuotr.

 

Lietuvos seniūnijų žaidynės – didžiausias masiško sporto sisteminis renginys, apimantis plačiausią šalies geografiją. Šių žaidynių idėja – pakviesti visus šalies gyventojus reguliariai sportuoti gyvenamosiose vietose ir tokiu būdu didinti jų fizinį aktyvumą kaip svarbiausią sveikatingumo veiksnį.

Kaip ir kasmet, į seniūnijų žaidynių finalą suvažiuoja apie 2 000 sporto mėgėjų iš daugiau nei 55 savivaldybių. Dalyviai varžosi krepšinio, tinklinio, futbolo, virvės traukimo, šaškių, šachmatų, smiginio, stalo teniso ir seniūnų trikovės varžybose.

Šiemet, rugsėjo mėnesį pasibaigusios XI Lietuvos seniūnijų vasaros sporto žaidynių finalinės varžybos vyko Jonavoje. Daugiausia taškų bendroje įskaitoje surinkusi Klaipėdos rajono savivaldybės delegacija apgynė nugalėtojų vardą ir šiais metais laimėjo žaidynes (255 tšk.). II vietą iškovojo Utenos rajono savivaldybė (246 tšk.), trečią vietą − Kėdainių rajono savivaldybė (139 tšk.).

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 271 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,