Mano Gargždai



Rytoj Gargžduose – salės futbolo rungtynės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų pramogos SC“ nuotr. „Gargždų pramogos SC“ nuotr.

Prieš rytojaus startą Lietuvos salės futbolo A lygoje „Gargždų pramogos SC“ klubas pakalbino komandos vadovą Artūrą Montrimą, kuris papasakojo apie komandos pasiruošimą, permainas komandoje, tikslus, sirgalių svarbą ir Mažeikių komandos pranašumą.

 

Artūrai, sekmadienį pradedate antrąjį sezoną salės futbolo A lygoje. kokiomis nuotaikomis pasitinkate jį?

Nuotaikos geros, visi su nekantrumu laukiame pirmųjų rungtynių!

 

Kada pradėjote ruoštis pirmenybėms? Kaip manai, ar esate pasiruošę pirmoms rungtynėms?

Pirmenybėms pradėjome ruoštis vėlai, savaitę prieš antrojo turo rungtynes su Vilniaus „Bekentu“. Kaip ir kiekvienais metais, sudėtinga pradėti ruoštis čempionatui ankščiau, dėl to, kad salės futbolo pirmenybių pirmasis turas numatytas tą patį savaitgalį, kurį baigiasi LFF organizuojamos 1 lygos pirmenybės. Gaila, kad kol kas Futsal organizatoriai neišsprendžia šitos problemos. Bet per tokį trumpą laiką, manome, kad esame pasiruošę pirmosioms rungtynėms. O patobulėsime pirmenybių eigoje.

 

Pats sezonas prasidėjo kur kas anksčiau. Pirmąjį turą praleidote dėl nelyginio komandų skaičiaus, antrajame varžovų prašymų sutikote rungtynes nukelti. Tuo tarpu Mažeikiai jau yra sužaidę dvejas rungtynes, kaip manai, tai – didžiulis svečių pranašumas?

Mažeikiai tikrai turi pranašumą dėl jau žaistų dviejų rungtynių, komanda turėtų būti labiau susižaidusi, pripratusi prie salės. Mūsų žaidėjams sunku per tokį trumpą laiką nuo lauko futbolo priprasti prie salės futbolo. Bet manau, kad šitą pranašumą sumažina mūsų namų sienos, sirgaliai ir noras įrodyti, kad praėjęs sezonas nebuvo naujokų sėkmė.

 

Dabar apie pačią komandą. Ar pavyko išlaikyti praėjusio sezono vicečempionų branduolį? Ar yra ko šį sezoną komandoje gretose nebeišvysime?

Džiaugiuosi, kad komandos branduolį pavyko išlaikyti. Teko atsisveikinti šiemet su patyrusiu, karjerą nusprendusiu baigti Aureliju Staponka, į užsienį išvykusiu Evaldu Garbausku ir Andriumi Jotko. Dėkoju Jiems už atiduotas jėgas!

 

Ar suradote kuo pakeisite netektis? Ko tikitės iš komandos naujokų?

Netektis tikiuosi, kad pavyko pakeisti. Vietoje patirties, turėsime šiemet jaunimą. Pasistiprinome praėjusį sezoną žibėjusiais „Koralo“ komandos žaidėjais. Prie komandos prisijungė pajūrio komandos lyderiai – Aurimas Skurdelis, Erikas Vainoras ir Neilas Urba. Taip pat prie komandos prisijungė ir Gargždų „Bangos“ jaunieji žaidėjai Genaras Samsonik ir Darius Zubauskas. Tikiuosi, kad naujokai puikiai pritaps prie komandos ir padės pasiekti geriausių rezultatų.

 

Trumpai apie pačią lygą. Joje neliko pajėgių senbuvių „Baltijos“ ir „Inkaro“ bei prizininkų „Koralo“ klubų. Jas pakaitė į lygą grįžęs Vilniaus „Bekento“ klubas bei naujokai – „SC Akmenė“ ir Panevėžio „Sportidus“. Keitėsi ir lygos formatas. Kaip manai, lyga susilpnėjo ar sustiprėjo? Ar sezonas su atkrintamosiomis bus įdomesnis? Kaip manai, kurios komandos rimčiausios pretendentės į prizininkus?

Gaila, kad neliko labai stiprių komandų. Sunku vertinti, ar lyga sustiprėjo, ar susilpnėjo. Neteko žaisti su nei viena iš šiemet prisijungiančių komandų. Į šitą klausimą bus galima atsakyti manau po pirmojo sezono rato.

 

Pernai fantastiškas debiutas su kova iki paskutinio turo dėl čempionu vardo ir galiausia iškovota II vieta. Kokie tikslai komandai keliami šį sezoną?

Pernai tikslas buvo sudalyvauti, bet užimta II vieta pakėlė kartelę labai aukštai, todėl šiemet natūralu, kad tikslai yra patys aukščiausi. Pernai pradžioje sezono dauguma klubų mūsų neįvertino, šiemet priešininkai žinos, ko iš mūsų tikėtis, todėl manau, kad bus daug sunkiau pasiekti užsibrėžto tikslo.

 

Praėjusiais metais salės futbolu susidomėjo ir daugelis gargždiškių, kurie komandą gausiai palaikė tiek namų, tiek išvykos rungtynėse. Gal komanda turi žinutę, kurią norėtų perduoti savo žiūrovams?

Esu įsitikinęs, kad be savo sirgalių, praėjusiais metais nebūtume iškovoję antrosios vietos. Buvo nuostabu prisimenant rungtynes čempionato pabaigoje su „FK Vytis“ komanda Kaune, kai mūsų gausus būrys sirgalių užgožė priešininkų sirgalius. Kaune, ne Gargžduose. Nuostabus jausmas! Tikiuosi, kad pernai nenuvylėme ir toliau kartu, su Jūsų pagalba, sieksime aukščiausio rezultato! Jūs – mūsų didžiausia motyvacija!

 

Susitinkame jau rytoj (sekmadienį) 15 valandą Policijos sporto salėje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 205 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,