Mano Gargždai



Areštinėn uždaryti trys asmenys, įtariami kvaišalų disponavimu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Praėjusį savaitgalį Klaipėdos policijoje pradėti keli ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

 

Lapkričio 3 d., apie 20.30 val., gavus pranešimą dėl vairavimo galimai apsvaigus, Klaipėdos r., Dituvoje, Šv. Kristoforo g., degalinėje, sustabdytas automobilis „Audi A4“, kurį vairavo moteris, gim. 1976 m. Pas automobilio vairuotoją, piniginėje, buvo rastas folijos lankstinukas, kuriame – galimai narkotinė medžiaga: rusvos spalvos milteliai. Kitoje moters piniginėje buvo rasti keturi folijos lankstinukai, kuriuose taip pat buvo rusvi milteliai, galimai kvaišalai. Moteriškė sulaikyta ir uždaryta į areštinę.

Du folijos lankstinukus su įtartinais milteliais turėjo ir 1983 m. gimęs šio automobilio keleivis. Jis irgi pakliuvo areštinėn už galimą tokią pačią nusikalstamą veiką.

Ankstų šeštadienio rytą, apie 5.30 val., patrulių ekipažas dėl muštynių bare į Klaipėdos apskr. VPK atvesdino vaikiną, gim. 1999 m. Operatyvaus valdymo skyriaus patalpose atliekant jo asmens apžiūrą, jaunuolio piniginėje buvo surastas iš penkių eurų banknoto padarytas lankstinukas, kuriame – gelsvos spalvos milteliai, įtariama, narkotinė medžiaga. Devyniolikmetis sulaikytas ir uždarytas į areštinę už kitą nusikalstamą veiką.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 330 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,