Mano Gargždai



Dovana gimnazijai – geltonasis autobusiukas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gimnazijos nuotr. Gimnazijos nuotr.

Lapkričio 5 dieną, ilgosios pertraukos metu, vidiniame Gargždų „Vaivorykšės“ gimnazijos kiemelyje buvo džiugiai sutiktas naujasis 19-os vietų mokyklinis geltonasis autobusiukas „Volkswagen Crafter“.

 

Jį padovanojo Lietuvos respublikos švietimo ir mokslo ministerija, įgyvendinant Europos Sąjungos struktūrinių fondų ir Lietuvos Respublikos valstybės biudžeto lėšomis bendrai finansuojamą projektą „Tikslinių transporto priemonių (geltonųjų autobusų) įsigijimas“.

Sutiktuvės prasidėjo linksmu gimnazijos direktorės I. Pintverytės sveikinimu. Autobusiuku džiaugėsi ir originalumo nestokojanti mokinių prezidentūra, sukūrusi bei padeklamavusi smagų ketureilį. Vėliau mokiniai susipažino su pačiu transporto priemonės vairuotoju Arūnu, kuris žadėjo saugiai vežioti gimnazistus į mokyklą ir namo bei po visą Lietuvą, arba kitaip tariant, – kur tik prireiks.

Skambant iškilmingai muzikai į padangę pakilo įvairiaspalviai balionai, o dailės mokytoja Rita kartu su direktore papuošė autobusiuko dureles – priklijavo gimnazijos emblemą. Ši dovana gimnazijai be galo vertinga ir atsipirks su kaupu – bus sprendžiama mokinių pavežėjimo problema, dažniau atstovaujama įvairiuose renginiuose, vykstančiuose ne tik rajone, bet ir tolimesnėse Lietuvos vietovėse ar net už jos ribų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 290 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,