Mano Gargždai



Stipriausi kvadratininkai – „Minijos“ moksleiviai

Įvertinkite šį įrašą
(6 balsai)
Zigmo Bitino nuotr. Zigmo Bitino nuotr.

Lapkričio 14 dieną Policijos sporto salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklų 2006 metų gimimo ir jaunesnių moksleivių berniukų kvadrato varžybos.

 

Jose norą dalyvauti pareiškė 3 komandos, tai – moksleiviai iš Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos, Gargždų „Minijos“ progimnazijos ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazijos.

Jeigu priekuliškiams buvo sunku pasipriešinti fiziškai stipresniems varžovams iš Gargždų (abejas rungtynes pralaimėjo vienodais rezultatais 0:2), tai „Minijos“ ir „Kranto“ komandos kibo viena kitai į atlapus kaip reikiant.

Pirmąjį kėlinį „minijiečiai“ laimėjo rezultatu 8:5, antrame pirmavo 5:0, ir, atrodė, kad viskas aišku. Tačiau, lyg kas būtų pažadinę „Kranto“ kvadratininkus. Jie iš eilės iškirto net septynis žaidėjus ir įgijo persvarą. Buvo likę žaisti apie vieną minutę, kai užvirė žūtbūtinis mūšis. Per jį „Minijos“ berniukai, vedami komandos kapitono Jokūbo Žiliaus, šiaip ne taip iškirto du priešininkų žaidėjus ir užsitikrino pratęsimą. Per jį buvo žaidžiama iki pirmojo iškirsto žaidėjo. Tai padaryti pavyko „Minijos“ komandos berniukams. Tad, jie – nugalėtojai.

Varžybų nugalėtojais tapo šie „Minijos“ progimnazijos moksleiviai: Jokūbas Žilius (kapitonas), Erikas Smulkys, Gabrielius Plauska, Tajus Bytautas, Dovydas Žemgulis, Nedas Kymantas, Mykolas Pipiras, Emilijus Rusteika, Vytautas Uselis ir Juras Ilginis. Juos varžyboms parengė mokytoja Alina Vyšniauskienė.

„Minijiečiai“ įgijo teisę jau šį savaitgalį atstovauti rajonui zoninėse varžybose Palangoje.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 611 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,