Logo
 Spausdinti šį puslapį

Visuomeninio komiteto „Bendrai visi“ kvietimas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Bendrai visi“ nuotr. „Bendrai visi“ nuotr.

Kviečiame bendraminčius ir tuos, kuriems rūpi Klaipėdos rajono reikalai bei nesvetimas atsakomybės jausmas už savo aplinką jungtis prie iniciatyvinės grupės buriančios visuomeninį rinkimų komitetą „Bendrai visi“.

 

Komitetas kuriamas visuomeninės organizacijos pagrindu, kurio nariai – aktyvūs bendruomenių nariai, turintys puikių idėjų ir ryžto kurti demokratinę, drąsią ir veiklią visuomenę.

Visuomeninio komiteto „Bendrai visi“ tikslas – įtikinti aplinką, kad dirbdami bendrai pasieksime aukštesnį mūsų rajono gyventojų lūkesčių įgyvendinimo lygį, galėsime jaustis geriau, būsime suprasti ir išgirsti, gyventi laisvi, be pykčio ir baimės Tikslui pasiekti turime užsitarnauti rajono gyventojų supratimą, palaikymą ir pasitikėjimą. Suburti žmones, kuriems nesvetimas bendruomeniškumo ir atsakomybės jausmas, žmones, kuriems svarbu kas aplink jį vyksta, kuriems rūpi kaimynų ir savo krašto likimas. Mūsų veikla užtikrins pagarbą visiems kuriantiems bendrą gyvenimo komfortą, spartesnį rajono vystymąsi, moralią ir skaidrią politiką, patrauklias ir įdomias galimybes net patiems drąsiausiems iššūkiams.

Daugiau apie mūsų nuveiktus darbus ir mintis rasite paskyroje https://www.facebook.com/bendrai.lt/?modal=admin_todo_tour bei tinklapyje

https://www.vaclovasbendrai.com/

Su mumis galite susisiekti tel: 8 698 26 379 kiti kontaktai: https://www.vaclovasbendrai.com/440520578

 

Politinė reklama bus apmokėta iš rinkimų komiteto „Bendrai visi“ sąskaitos

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,