Mano Gargždai



Valentino dieną – restoranai bus sausakimši

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Jei tik dabar pradėjote planuoti, kur švęsti Įsimylėjėlių dieną, gali tekti nusivilti. Daugelyje Klaipėdos rajono kavinių likę vos po keletą nerezervuotų staliukų. Kitur vietų jau visai nebėra.

 

Kantvainiuose esančioje kavinėje „Agluona“ Vasario 14-ąją koncertuos grupė „Sing“. Be to, klientams bus patiektas specialus šventinis meniu. Tačiau laisvų staliukų kavinėje likę nedaug, nors šventinė programa ir kainuos 30 litų. „Agluonos“ atstovė pasakojo, kad staliukus daugiausia rezervuoja poros – žmonės nori vakarą praleisti dviese. Iš anksto staliukus užsisakė vos kelios didesnės grupės.

Jei kas tikėsis penktadienį užsukti į restoraną „Lijo“ ir rasti vietos, taip pat greičiausiai nusivils. Restorano vadovė Daina Šatkienė teigė, jog staliukus žmonės rezervuoja itin aktyviai. „Lijo“ tądien koncertuos merginų duetas Elle G.

„Bastilijoje“ taip pat netrūksta norinčių švęsti. Vasario 14-ąją čia vyks karaokės vakaras, gros didžėjus.

Daug užsakytų staliukų jau yra ir picerijoje „Ievos skanėstai“. Picerija savo klientams Meilės dienos proga pasiūlys gardžių konditerijos gaminių: pyragaičių dviem, šventiškai puoštų tortų.

Vos keli laisvi staliukai yra likę Priekulėje esančiame restorane „Karčiama Mingė“, kur rytoj vyks muzikinis vakaras su grupe „Romantika“. Vakaro programą praturtins šmaikšti personažė Jadzė.

 Kretingališkiai švęsti Valentino dieną trauks į „Kukūdrą“. Kavinėje yra dvi salės. Vienos iš jų svečiams paruoštas smuikininko koncertas, tačiau vietų joje jau nebeliko. Nepasiskubinę rezervuoti staliukų vietos gali rasti nebent kitoje kavinės salėje ir ten pasimėgauti šventiniu meniu.

Derceklių kavinėje penktadienį koncertuos muzikantas Alfonsas Juškys, vyks įvairiausios atrakcijos, žaidimai. Kavinės atstovė baiminosi prognozuoti, ar sumaniusieji netikėtai užsukti į kavinę tądien ras laisvų vietų.

Bare „Kilena“ rytoj specialios šventinės programos nebus. Tačiau, kaip tvirtino baro vadovė Gitana Grencevičienė, žmonės domisi, ar galima ten praleisti vakarą. Ji pabrėžė, kad kiti jau teiraujasi apie Kovo 8-osios renginius „Kilenoje“.

1 komentaras

  • Kas nespėjote užsisakyti staliuko kavinėje, kviečiame pasilepinti pirtimi. Yra laisva nuo 19.30val tel.867766708 :)

    Pranešti Smiltelė Ketvirtadienis, 2014 vasario 13 14:24 Komentaro nuoroda

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 254 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,