Mano Gargždai



Mažos sukaktys – didžiulis nuveiktas darbas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Edita Adomauskienė. Vitalijos Vaserės nuotr. Edita Adomauskienė. Vitalijos Vaserės nuotr.

Gruodžio 1 d. savo 3-iąjį gimtadienį minės Gargžduose (Klaipėdos g. 17) įsikūrusi „TianDe“ kosmetikos parduotuvė, o greta esanti batų parduotuvė „Step&Step“ – 1-ąjį gimtadienį. Parduotuvių savininkė Edita Adomauskienė su kolege, vizažiste bei fotografe Vitalija Vasere, atsidėkodamos klientams už buvimą kartu, šias šventes paminėti kvies jau šį penktadienį (lapkričio 30 d.) – klientų laukia nuolaidos, dovanos ir vaišės.

 

Prieš tris metus į Gargždus atvežusi naują produktą – „TianDe“ kosmetiką – E. Adomauskienė pasakojo, kad nors buvo įvairių atkalbinėjimų, pasiryžo kurti savo verslą šiame mieste: „Džiaugiuosi, savo sprendimu dabar, nors pradėti kažką naujo nėra lengva, tenka perlipti daug savo barjerų, išgirsti kitų atkalbinėjimų, bet kai darai ką nors su meile, atsidavimu, tau pradeda sektis. Sukaupta patirtis jau leidžia dalintis informacija ir patirtimi – todėl norinčioms turėti savo veiklą moterims, taip pat turiu ką pasiūlyti, nes tai puiki niša tobulėjimui ir finansiniam stabilumui – viskam reikia tik noro ir savo laiko.“

 

Kosmetika – iš natūralių ingredientų

„TianDe“ kosmetikos pasiūla Gargžduose plati – galima įsigyti gaminių nuo veido produktų linijos iki intymios higienos, ne tik moterims, bet ir vyrams. Taip pat prekiaujama dekoratyvine kosmetika, plaukų priežiūros priemonėmis ir t.t.

Pasak E. Adomauskienės, ši kosmetika išskirtinė tuo, kad yra gaminama iš natūralių ingredientų, pagal rytų kinų medicinos papročius, todėl kuriant produktą yra gilinamasi į moters veido ląsteles, gilesnius odos sluoksnius, odos atstatymą bei priežiūrą.

Kaip pagrindinį šios kosmetikos išskirtinumą pašnekovės įvardija efektyvumą bei kokybę: „Atvykęs pas mus žmogus gali ne tik įsigyti kosmetikos, bet ir čia, vietoje ją išbandyti. Vizažistė net padeda išsirinkti priemones sau, pritaikyti toninio kremo spalvas, todėl garantuojame, kad neprisipirksite to, ko Jums nereikia, įsigysite tik tai, ko iš tikrųjų pageidaujate.“

Priemonių kaina, pasak E. Adomauskienės, – pakankamai komfortiška: „Tai nėra profesionali kosmetika, ji pritaikyta naudoti kasdien, todėl kaina prieinama visiems.“

 

Batų asortimentas moterims – plačiausias Gargžduose

Įkurti greta avalynės parduotuvę, pasak E. Adomauskienės, buvo spontaniškas žingsnis – perpirko kolegės verslą ir pradėjo jį vystyti: „Drąsos jau pakako, patirties jau buvo, o iššūkių aš nebijau. Taip susiklostė, kad abu verslus pradėjau gruodžio 1 d. Jau bus metai, kaip gyvuoja pavadinimą pakeitusi, naują įvaizdį įgavusi avalynės parduotuvė „Step&Step“.

Pradėjus avalynės verslą, pašnekovė teigia turėjusi viziją, kurios vis dar laikosi – orientuotis į klientą ir jo poreikius: „Aptarnaujame ne tik gargždiškius, bet ir Klaipėdos, Vilniaus, Kauno gyventojus, mūsų prekes renkasi ir lietuvaičiai užsienyje. Plečiamės ir džiaugiamės, kad klientai sugrįžta, sulaukiame puikių atsiliepimų ir žengiame į priekį.“

„Step&Step“ avalynės parduotuvėje siūlomas platus, nuolat pildomas batų asortimentas, gera kaina, būtent dėl to, pasak E. Adomauskienės, sulaukiama pirkėjų ir iš kitų miestų: „Man svarbus kiekvieno kliento noras ir pageidavimas, asortimentą parenkame pagal klientų poreikius, esame pakankamai lankstūs ir darbo laiko atžvilgiu, negalintys atvykti nustatytu darbo laiku, mielai bus aptarnaujami ir po darbo valandų, tik reikia susiskambinti ir susiderinti telefonu“.

 

Gimtadienio staigmenos – lapkričio 30 d.

Lapkričio 30 d. moterys savo klientų lauks nuo 10 iki 18 val. Parduotuvių gimtadienio proga, apsilankiusiųjų lauks vaišės, prekėms bus taikomos nuolaidos net iki 50 proc. Klientai galės lepintis rankų SPA procedūromis, gaus nuolaidų kuponus kitam apsipirkimui, vyks loterija be pralaimėjimo, ypatingų dovanų sulauks net 5 klientai.

„Mes esame dėkingi savo klientams, kad renkasi mus, smagu, kad jie sugrįžta, džiaugiamės, kad plečiasi lojalių klientų ratas, todėl norime visiems atsidėkoti staigmenomis ir kviečiame švęsti šią dieną kartu. Esame abi atsidavusios savo darbui ir tikime, kad tą šilumą, kurią skleidžiame jaučia mūsų klientai“, – sakė parduotuvių savininkė.

„TianDe“ kosmetikos ir batų „Step&Step“ parduotuvėse iki pat šv. Kalėdų bus galima įsigyti ir dovanų kuponų su nuolaida – makiažo pamokėlei, fotosesijai, antakių korekcijai, avalynei, kosmetikai ir pan.

„Siūlome įsigyti dovanų kuponų net su 20 proc. nuolaida. Prekių ir paslaugų pasirinkimas, ką galėsite įsigyti su šiuo kuponu – gana platus“, – dovanų idėją artėjančių švenčių progą mestelėjo V. Vaserė.

Beveik 3 metus su E. Adomauskiene dirbanti „Makiažo studijos“ grožio specialistė V. Vaserė organizuoja makiažo sau pamokėles, asmenines, šeimos fotosesijas, seminarus bei kursus, į kuriuos kviečiamos visos moterys, merginos, tai – puiki proga palepinti save, daugiau sužinoti apie tinkamiausias priemones ir puiki dovana, bet kuriai moteriai.

„Todėl kviečiame visus apsilankyti pas mus. Tikrai turėsime ką pasiūlyti, mielai pabendrausime, patarsime ir bendrai pasidalinsime gera nuotaika“, – kvietė E. Adomauskienė.

 

Parduotuvės įsikūrusios Gargžduose, Klaipėdos g. 17, buvusių „MediCa“ klinika patalpų antrame aukšte.

 

Vitalijos Vaserės nuotraukos:

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 198 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,