Mano Gargždai



„Minijos“ progimnazijoje – talentų šou (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Mokyklos nuotr. Mokyklos nuotr.

„Minijos“ progimnazijoje praūžė dar viena, jau tradicine tapusi šventė „Rodyk, ką moki“. Tai renginys, kuriame kiekvienas gali atsiskleisti ir pademonstruoti savo talentą bei gebėjimus.

 

Šiam pasirodymui pradedama ruoštis iš anksto, tad jau keletą savaičių prieš šventę nerimastingas šiurpuliukas jaučiamas ir tarp repetuojančių šokėjų, ir tarp diskutuojančių apie būsimą renginį vedėjų, ir tų, kurie vis dar negali apsispręsti, koks jų pasirodymas labiausiai sudomintų publiką.

Taigi penktadienio vakarą susirinkę „minijiečiai“ ir garbinga komisija galėjo mėgautis ir elegantiškais šokėjais, ir žaismingai scenoje improvizuojančiais artistais, ir kūrybingais dailininkais ir, be abejo, talentingais muzikantais. Nelengva buvo mokytojams išrinkti iš visų devyniolikos pačius įdomiausius, meistriškiausius ir brandžiausius pasirodymus. Tad nominuoti buvo šie mokiniai: D. Žala, G. Knietaitė, V. Tulabaitė, E. Valaitytė, K. Eitutis ir A. Kvekšaitė, L. Šideikytė. Ypatingo komisijos dėmesio ir padėkų susilaukė 5a, 5b, 5c, ir 6b klasės kolektyvai.

Netikėta vakaro dovana – svečių iš Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro pasirodymas. Mokiniai pristatė madų kolekcijas „Bilduks bild“ ir „Re Done“, kurias padėjo paruošti mokytojos A. Litvinienė ir R. Buivydienė.

Nors renginio vedėjai Liepa ir Jurmena, Benas ir Nojus, Augustė, Ovidijus ir Danielė paskelbė apie renginio pabaigą, susirinkusieji vis dar nesiskirstė. Būsimai diskotekai mokiniai taip pat ypatingai ruošėsi, o jos metu dalijosi įspūdžiais apie ką tik prabėgusio renginio akimirkas.

 

Mokyklos nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 260 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,