Mano Gargždai



Turnyre Anykščiuose – Gargždų sunkiaatlečių pergalės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Varžybų dalyvių nuotr. Varžybų dalyvių nuotr.

Savaitgalį Anykščiuose vyko Tarptautinis sunkiosios atletikos turnyras Anykščių KKSC Taurei laimėti, į kurias susirinko 88 sportininkai iš Latvijos, Estijos ir Lietuvos. Tuo pačiu vyko ir naujos Anykščių sunkiosios atletikos sporto salės atidarymas.

 

Dalyvavo vaikinai gimę 2001 m. ir jaunesni bei merginos be amžiaus apribojimo.

Tarp vaikinų absoliučiu nugalėtoju tapo gargždiškis Karolis Stonkus. II vietą svorio kategorijoje iki 73 kg iškovojo Vilius Norkus. III-iąsias vietas iškovojo Nojus Brazdeikis (svorio kategorijoje iki 55 kg), Erlandas Eglynas (svorio kategorijoje iki 81 kg) ir Julius Juknys (svorio kategorijoje virš 94 kg).

Merginų grupėje iš 18 dalyvių Gargždų atstovė Lijana Jalaitė tapo absoliučia varžybų nugalėtoja. Gerai pasirodė ir jaunosios sportininkės Akvilė Giaštautaitė ir Agneta Dotaitė, pagerinusios savo asmeninius rekordus.

Komandiniai rezultatai: I vieta – Anykščiai; II vieta – Gargždai; III vieta – Klaipėda.

Gruodžio 15 d. treneriui Edvardui Šaukliui ir jo brigadai patikėta vesti Lietuvos atvirą tarptautinį sunkiosios atletikos senjorų čempionatą. Jame dalyvaus senjorai iš Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Izraelio ir Lietuvos, dalyvių amžius – nuo 35 m., o vyriausiajam bus 81 m. Pagal registraciją numatomas dalyvių skaičius – 80.

Toks renginys primins, kad sunkiąja atletika galima užsiiminėti visą amžių, ateikite ir pamatysite. Varžybos vyks centriniame stadione sunkiosios atletikos salėje (Kvietinių g. 26) nuo 10 val. iki 19 val. Atidarymas – 15 valandą.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 307 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,