Mano Gargždai



Jaunimas dalyvavo atsinaujinimo dienoje „Bažnyčia – mūsų namai“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Modesto Normano nuotr. Modesto Normano nuotr.

Adventas – laukimo metas. Laikas, kai apžvelgiame praėjusius metus, stengiamės tinkamai pasiruošti šv. Kalėdų šventei.

 

Didelis būrys Gargždų „Minijos“ progimnazijos ir „Kranto“ pagrindinės mokyklos bendruomenių narių netradiciškai pasitiko prasidėjusį adventą – gruodžio pradžioje dalyvavo Telšių vyskupijos Jaunimo atsinaujinimo dienoje „Bažnyčia – mūsų namai“.

Renginys kvietė į spektaklį „Nauja roboto ir peteliškės istorija“, katalikiškos grupės Dievo šlovinimą, garsiojo Vilniaus vienuolio brolio Pijaus katechezę „Bažnyčią – mūsų namai“, grupės „The voiceless“ koncertą, liudijimus, Švč. Sakramento adoraciją, dienos kulminacija – šv. Mišios, kurias aukojo Telšių vyskupas J. E. Kęstutis Kėvalas.

Atsinaujinimo renginys prabėgo kaip viena akimirka – buvo smagu ir miela. Jaunuoliai džiaugėsi jaukiu priėmimu, spektakliu, šlovinimu, koncertu, šv. Mišių auka, vyskupo K. Kėvalo palaiminimu.

Esame dėkingi Telšių vyskupijos jaunimo centro komandai už pakvietimą, Gargždų Šv. arkangelo Mykolo parapijos klebonui Jonui Paulauskui ir mokytojai Neringai Žemgulienei už pagalbą sutelkiant mus – parapijos katechetus ir jaunuolius – bendrai piligriminei kelionei į Telšius.

 

Modesto Normano nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 98 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,