Logo
 Spausdinti šį puslapį

Mažiesiems – 106 poros kojinaičių

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
J. Paulikienės nuotr. J. Paulikienės nuotr.

Rudeniui besibeldžiant, trumpėjant dienoms ir saulės spinduliams, Aleksandro Gridino labdaros fondas inicijuoja tradicinę socialinę mezgimo akciją „Sušildykime vieni kitus“.

 

Jau ne vienerius metus Viliaus Gaigalaičio globos namų gyventojai ir darbuotojai prisijungia prie šios akcijos, kurios tikslas – megzti kojines ir padovanoti jas našlaičiams, augantiems kūdikių bei globos namuose, nepasiturinčiose šeimose.

Globos namų gyventojos Veronika Rudienė, Veronika Bozikienė ir darbuotojos Milda Kaveckienė, Dalia Čeliauskienė, Lina Druktenienė ir darbuotojos Nijolės Jokubauskienės mama, siekdamos pradžiuginti ir sušildyti vaikus, numezgė ir padovanojo našlaičiams 106 poras kojinaičių (lietuvos 100-mečio proga).

„Geriausia padėka – galimybė kažkam padaryti gera“, – teigė akcijos dalyvės ir džiaugėsi, kad savo darbais gali suteikti džiaugsmą, praskaidrinti nuotaiką vaikučiams.

Mezgėjos pasižadėjo ir vasarą megzti kojinaites ir dalyvauti gražioje akcijoje, jei tik sveikata leis. Globos namų gyventojų ir darbuotojų pastangas įvertino akcijos organizatoriai – akcijos dalyvės paskatintos dovanėlėmis – indeliais medaus.

 

J. Paulikienės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,