Logo
 Spausdinti šį puslapį

Namų apyvokos prekes įsigykite neišeidami iš namų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Shutterstock.com nuotr. Shutterstock.com nuotr.

Gyvename 21 amžiuje, bet ar dažnai tenka pasinaudoti šio amžiaus teikiamomis lengvatomis? Žmonės vis dar yra pripratę prie įprasto apsilankymo parduotuvėje, tačiau geriau pagalvojus, gerokai daugiau galima sutaupyti perkant internetu.

 

Pavyzdžiui, jeigu norite įsigyti keptuvę ir važiuodami į parduotuvę jūs greičiausiai sumokate daugiau nei sumokėtumėte internetu, naudojate automobilio kurą ir gaištate laiką ieškodami vietos automobiliui stovėjimo aikštelėje. Kainos internetinėse parduotuvėse beveik visada yra gerokai žemesnės, o siuntimas gali būti ir nemokamas. Negana to, jeigu prekė duži, kaip, pavyzdžiui, indai, lėkštės ar puodeliai, saugiu gabenimu jums taip pat nereikia rūpintis.

Kalbant apie prekes maisto ruošimui ir serviravimui, viską galite įsigyti mūsų internetinėje parduotuvėje 1a.lt. O ar žinote, kokios keptuvės ir puodai yra tinkamiausi jūsų mėgstamo maisto ruošimui, kokiose lėkštėse maistą pateikti ant jūsų stalo ir kokie puodeliai tinkamiausi jūsų gyvenimo būdui?

 

Keptuvės ir puodai patogiam gardaus maisto ruošimui

Pats maisto ruošimo procesas yra labai svarbus norint skaniai pavalgyti. Na, o keptuvės ir puodo tipas bei kokybė daro įtaką tam, kaip greitai ir kaip lengvai visa tai padarysite.

Visi puikiai žinome ir dažniausiai naudojame standartines keptuves – niekuo neišsiskiriančios, ne itin gilios, atitinkamo skersmens keptuvės. Jos tinka kone visiems populiariems kepiniams gaminti. Tačiau kiekvienos rūšies patiekalui yra sukurtos ir skirtingos keptuvės.

Pavyzdžiui, galite rinktis keptuvę troškinimui, kuri yra žymiai gilesnė bei sandaresnė nei standartinės keptuvės. Kai kurios troškinimo keptuvės atrodo lyg nedidelis puodas su keptuvės rankena.

Grilio mėgėjams puikiai tiks keptuvė-grilis. Ar teko susidurti su tokio tipo keptuve? Jos dažniausiai yra ketvirtainiškos bei kiek talpesnės, o visas dugnas yra grublėtas, kad būtų imituojamos grotelės. Galutinis rezultatas – grilis jūsų virtuvėje!

Keptuvės blynams, omletui, serviravimui – viskas internetinėje parduotuvėje 1a.lt.

 

Foto: Shutterstock.com

 

Lėkštėms visiems atvejams

Kai kurios namų šeimininkės pasakytų, kad per daug lėkščių nebūna. Lėkštės – rodos paprasti reikmenys, į kuriuos tiesiog dedame maistą prieš pradedant valgyti. Tačiau indai gali būti labai įvairių ne tik spalvų, bet ir rūšių, formų, turėti skirtingas paskirtis. Kad apsispręsti būtų paprasčiau, trumpai apie tai, kokie būna indai:

Pietų standartinės, negilios, vidutinio skersmens lėkštės įvairiems patiekalams

Sriubos dubios lėkštės sriubai

Desertinės dažniausiai didesnės, platesnės, negilios lėkštės įvairių rūšių desertui pateikti

Duonai mažos, iki 20 cm skersmens lėkštutės

Picai itin didelės, apvalios ir nedubios lėkštės

Serviravimui – įvairiausių formų, dydžių ir spalvų lėkštės jūsų patiems įspūdingiausiems patiekalams pateikti

Ir tai tik keletas iš daugybės galimų rūšių. Tačiau indai kaip ir pats maistas – gali būti labai įvairus, tačiau viskas nėra būtina. Daugelis šeimų apsiriboja ties pietų ir sriubos lėkštėmis, o visa kita lieka restoranams bei švenčių organizatoriams.

Tiesa, dar vienas aspektas, pagal kurį gali būti pasirenkamos lėkštės, tai – medžiaga. Turbūt puikiai žinote, kad porcelianas laikomas aukščiausios klasės medžiaga indams ir lėkštėms. Porcelianiniai indai yra tvirtesni, atsparesni įbrėžimams ir šiek tiek sunkesni nei keramikiniai. Todėl porcelianas, žinoma, yra brangesnis, bet tikrai ne tiek, kiek įsivaizduojate – kainų skirtumas itin mažas.

 

Puodeliai sau ir svečiams

Na o puodelių įvairovė čia turbūt pati didžiausia ir kūrybingiausia. Puodelius net galima kolekcionuoti, kaip kokius pašto ženklus – jie būna įvairiausių formų, iš įvairių šalių ir jų naudojimo principas net gali būti skirtingas. Tačiau jeigu puodeliai reikalingi tik ryte geriant kavą ir svečius vaišinant arbata? Arba gal jums reikalingas puodelis, kurį galėtumėte visur ir visada vežiotis kartu su savimi?

Pradėkime nuo to, kad populiariausios medžiagos, iš kurių yra pagaminti puodeliai yra keramika, stiklas, porcelianas bei nerūdijantis plienas.

Patys populiariausi puodeliai yra keramikiniai. Šie puodeliai naudojami kasdien geriant kavą, arbatą, pieną ir visą kitą. Populiarumo priežastis labai paprasta – jie pigūs ir atrodo puikiai. Prie populiariausių puodelių srities galime priskirti ir stiklinius puodelius, kurie ne tik primena skanią kakavą kaime pas močiutę, bet ir puikiai tinka virtuvėje prie tam tikrų servizų.

Kaip ir lėkštės, porcelianiniai puodeliai irgi yra kiek brangesni. Jie dažnai parduodami komplektuose, kurie ant stalo pateikiami kaip patys gražiausi puodeliai arbatai bei kavai. Tiesa, neišsigąskite, porcelianiniai puodeliai nėra tokie brangūs, kad laikytumėte juos tol, kol pas jus apsilankys Anglijos karalienė.

Na ir nerūdijančio plieno puodeliai. Jie gal ir ne patys gražiausi, bet neabejotinai patys patvariausi šiame sąraše, todėl puikiai tinka įvairiose kelionėse.

 

Foto: 1a.lt

 

Kur įsigyti visas šias prekes?

Galime drąsiai pranešti, kad jums nereikės klaidžioti po parduotuves ieškant norimų prekių. Kone visų rūšių indai, puodeliai, puodai ir keptuvės yra pasiekiami mūsų internetinėje parduotuvėje 1a.lt.

 

Reklama

                                    

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,