Logo
 Spausdinti šį puslapį

Pareigūnai fiksavo pažeidimus rajono mokyklose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Lino Gruzdžio nuotr. Asociatyvi Lino Gruzdžio nuotr.

Vykdant nusikalstamų veikų ir teisės pažeidimų prevenciją, siekiant sumažinti vietinį nusikalstamumą bei viešosios tvarkos pažeidimus, 2018-01-11 Klaipėdos rajone buvo vykdomas priemonių planas „Dėl nepilnamečių daromų pažeidimų mokymo įstaigose ir jų prieigose“.

 

Pareigūnai apsilankė trijose švietimo įstaigose: Agluonėnų pagrindinėje mokykloje, Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijoje ir „Kranto“ pagrindinėje mokykloje.

Priemonės metu buvo fiksuojami pažeidimai mokymo įstaigose bei jų prieigose dėl nepilnamečių asmenų tabako gaminių ar susijusių gaminių (elektroninių cigarečių) rūkymo (vartojimo), ar tabako gaminių, ar susijusių gaminių (elektroninių cigarečių ir papildomųjų talpyklų) turėjimo, narkotinių medžiagų paieška ir kiti teisės pažeidimai.

Priemonę vykdė Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato Veiklos skyriaus bendruomenės pareigūnės ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Patrulių rinktinės kinologų grupės specialistai su šunimis. Priemonės metu vienoje iš minėtų mokyklų buvo nustatyti 3 pažeidimai dėl ANK 77 str. bei tabako, tabako gaminių susijusių gaminių kontrolės įstatymo 19 str. pažeidimas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,