Mano Gargždai



Tinklinio varžybose pranašumą įrodė Judrėnų moksleiviai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Varžybų nugalėtojai. Zigmo Bitino nuotr. Varžybų nugalėtojai. Zigmo Bitino nuotr.

Sausio 16 dieną Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių mokyklų tinklinio varžybos. Į jas atvyko 2 vaikinų ir 2 merginų komandos.

 

Abi komandas turėjo varžybų šeimininkai – Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinė mokykla. Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijai atstovavo tik vaikinai, o Kretingalės pagrindinei mokyklai – tik merginos.

Iš pradžių nugalėtojus aiškinosi merginos. Rungtynės tarp Kretingalės ir Judrėnų nebuvo labai atkaklios. Nugalėjo geriau subalansuota šeimininkų komanda, rezultatu 2:0 (25:17 ir 25:8).

Panašios buvo ir vaikinų rungtynės tarp Judrėnų bei Veiviržėnų. Čia taip pat be didelių intrigų nugalėjo varžybų šeimininkai judrėniškiai. Rezultatas – 2:0 (25:11 ir 25:14).

Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos merginų komandoje žaidė Linita Rėbždaitė (kapitonė), Aurelija Jašinauskaitė, Agnė Ruškytė, Elizabeta Rubavičiūtė, Estera Rubavičiūtė, Rugilė Kleinaitė ir Ingrida Jašinauskaitė. Jas varžyboms parengė mokytojas Andrius Černeckis.

Vaikinų komandoje žaidė Vilius Zabiela (kapitonas), Martynas Plauška, Marius Kinderis, Martynas Savickas, Edmundas Žemgulys, Eimantas Šakinis, Rokas Rapalavičius, Gediminas Jašinauskas ir Nedas Mockus. Komandos vadovas mokytojas Andrius Černeckis.

Judrėniškių dabar laukia artimiausiu metu vyksiančios respublikinės varžybos.    

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 85 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,