Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kretingalėje automobilis partrenkė merginą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Vakar, 8.17 val., Klaipėdos rajone, Kretingalės miestelyje, Klaipėdos gatvėje, automobilio „Chysler“ vairuotojas (gim. 1956 m.), pėsčiųjų perėjoje, kliudė pėsčiąją.

 

Mergina (gim. 2002 m.) po eismo įvykio nuvežta į ligoninę. Nustatyta diagnozė – pilvo, dubens, kairės blauzdos sumušimai. Nukentėjusioji paguldyta stebėjimui į traumatologijos skyrių.

Lietuvos kelių policijos tarnyba atkreipia eismo dalyvių dėmesį, kad, įvykus eismo įvykiui, kiekvienas su juo susijęs vairuotojas ar kitas eismo dalyvis privalo, jeigu eismo įvykio metu žuvo ar buvo sužeistas žmogus, pranešti apie eismo įvykį policijai ir pasilikti eismo įvykio vietoje. Taip pat, su eismo įvykiu susiję eismo dalyviai kviečia policiją į eismo įvykio vietą, jeigu dėl eismo įvykio aplinkybių nesutariama. Jeigu eismo įvykio metu nežuvo ir nebuvo sužeistas žmogus ir su eismo įvykiu susiję eismo dalyviai sutaria dėl eismo įvykio aplinkybių, privaloma užpildyti eismo įvykio deklaraciją. Jeigu eismo įvykio deklaracijos nėra, eismo įvykio aplinkybės gali būti aprašomos ir eismo įvykio schema nubraižoma švariame popieriaus lape.

Per parą policija užregistravo 66 eismo įvykius, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo. Įvyko 11 užvažiavimų ant laukinių gyvūnų, nuo kelio nuvažiavo 10 vairuotojų nesuvaldytų automobilių. Nepasirinkus saugaus važiavimo greičio, 6 automobilių vairuotojai atsitrenkė į priekyje važiavusius automobilius. Policija pradėjo 15 tyrimų dėl pasišalinimo iš eismo įvykio vietos.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,