Mano Gargždai



Rajono moksleiviai kovojo stalo teniso varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Z. Bitino nuotr. Z. Bitino nuotr.

Šiandien Sporto centro salėje rinkosi bendrojo ugdymo mokyklų stalo teniso komandos išsiaiškinti pajėgiausius. Prie stalų susikovė 5 vaikinų ir 4 merginų komandos. Kiekvieną komandą sudarė po tris dalyvius bei vieną atsarginį žaidėją. Buvo kovojama ratų sistema, visoms komandoms po kartą susitinkant tarpusavyje.

 

Tarp merginų nepralenkiamos buvo Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos stalo tenisininkės, vadovaujamos kūno kultūros mokytojo Giedriaus Ratkaus. Pagrindinis mačas buvo tarp „Kranto“ ir Dovilų pagrindinės mokyklos pirmosios komandų, kur nugalėtojos buvo išaiškintos atkaklioje kovoje po 5 setų (rezultatu 3:2 nugalėjo „krantiškės“). O štai trečios vietos likimas sprendėsi rungtynėse tarp „Vaivorykštės“ gimnazijos ir Dovilų pagrindinės mokyklos antrosios komandų. Čia vėl rezultatas – 3:2, tik šį kartą – Dovilų naudai. Tad, Dovilų pagrindinės mokyklos antroji komanda – trečioje vietoje.

Tarp vaikinų kova dėl prizinių vietų buvo labai įnirtinga. Dovilų pagrindinei mokyklai varžybose atstovavo dvi vaikinų komandas ir abi jos dalyvavo aukštų vietų dalybose. Jiems iššūkį metė gerai subalansuotos Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos ir Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos komandos. Jeigu Dovilų pirmoji komanda įveikė visus savo varžovus ir nugalėjo, tai dėl antros–ketvirtos vietų teko skaičiuoti papildomus rodiklius. Mat, Judrėnų, Dovilų antrosios ir „Vaivorykštės“ komandos sužaidė viena su kita, įveikdamos „Kranto“ komandą bei pralaimėdamos Dovilų pirmajai komandai. Papildomi rodikliai palankiausi buvo Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos stalo tenisininkams. Jie – antri. O trečioji vieta atiteko Dovilų antrajai komandai.

Nugalėtojų komandas sudarė: Dovilų pagrindinės mokyklos vaikinų – Airidas Skirsgilas (kapitonas), Kristupas Elvikis, Modestas Jakaitis ir Aironas Šemulis. „Kranto“ merginų – Marija Mikalauskytė (kapitonė), Viktorija Eismontaitė, Saulė Ratkutė ir Rugilė Kukulskytė.

 

Akimiekos iš varžybų – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 215 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,