Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Gargždų pramogos SC“ sutriuškino „Bekento“ ekipą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi „Gargždų pramogos SC“ nuotr. Asociatyvi „Gargždų pramogos SC“ nuotr.

Trečiadienio vakarą Gargžduose buvo sužaistos vienos atidėtos antrojo turo Betsafe Futsal A lygos rungtynės, kuriose susitiko „Gargždų pramogos SC“ ir Vilniaus FC „Bekento“ futbolininkai.

 

Ne taip jau seniai gargždiškiai išvykoje 4:0 įveikė „Bekentą“, o šįkart namuose laimėjo dar didesniu skirtumu – 8:1.

Tokią užtikrintą pergalę „Gargždų pramogos SC“ pasiekė turėdami vos 8 futbolininkus, o priešnuodžių prieš varžovų puolimą „Bekentas“ nerado su žymiai ilgesniu suoliuku.

Savo pranašumą Gargždų ekipa pradėjo demonstruoti nuo pat rungtynių pradžios. Jau 4 minutę šeimininkus į priekį išvedė Algimantas Bačanskis, o dar po 4 minučių persvarą padvigubino Mantas Perepliotovas.

Atrodė, kad „Gargždų pramogos SC“ įgavo stabilų pagreitį, nes dar po 4 minučių trečiąjį komandos įvartį pelnė Valdas Pocevičius.

Kaip ir kėlinio pradžia, taip ir pabaiga „Bekentui“ susiklostė tragiškai, kadangi per paskutinę kėlinio minutę jie praleido dar du įvarčius, o juos mušė Erikas Vainoras ir Darius Zubauskas.

Įgavę penkių įvarčių persvarą, gargždiškiai antrajame kėlinyje žaidė atsargiau – susitelkę į gynybą neleido varžovams mušti įvarčių, o patys galiausiai išnaudojo savąsias progas.

29 minutę šeštą mačo įvartį pelnė A. Bačanskis, kuris pačioje kėlinio pabaigoje į savo sąskaitą įsirašė „hat-tricką“. Tiesa, prieš tai dar vieną įvartį Gargždų klubui įmušė Andrius Butkus.

Pačioje rungtynių pabaigoje „Bekentas“ sugebėjo įmušti bent garbės įvartį, kuomet į šeimininkų vartus buvo paskirtas 6 metrų baudinys ir jį realizavo „Bekento“ kapitonas Arsenij Buinickij.

Kitas varžybas gargždiškiai žais namie sausio 27 d. 16 val.

 

Rezultatas:

„Gargždų pramogos SC“ 8:1 „Bekentas“

4’ [1 : 0] Algimantas Bačanskis;

8’ [2 : 0] Mantas Perepliotovas;

12’ [3 : 0] Valdas Pocevičius;

20’ [4 : 0] Erikas Vainoras;

20’ [5 : 0] Darius Zubauskas;

29’ [6 : 0] Algimantas Bačanskis;

39’ [7 : 0] Andrius Butkus;

40’ [8 : 0] Algimantas Bačanskis;

40’ [8 : 1] Arsenij Buinickij (iš 6 m. b.).

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,