Mano Gargždai



Darbo vietas paliks dvi Gargždų švietimo įstaigų vadovės

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
I. Pintverytė ir L. Norvilienė. Redakcijos archyvo nuotr. I. Pintverytė ir L. Norvilienė. Redakcijos archyvo nuotr.

Vasarą, birželio ir liepos mėnesiais, su darbo vieta atsisveikins dviejų Klaipėdos rajono švietimo įstaigų vadovai – Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos direktorė Irena Pintverytė bei Gargždų lopšelio-darželio „Saulutė“ vadovė Liudvika Norvilienė. Artėjančiame Tarybos posėdyje bus prašoma pritarti sprendimui dėl darbo santykių su šiais vadovais nutraukimo šalių susitarimu.

 

Planuojama, kad kol bus paskirtas nuolatinis direktorius, nuo 2019 m. liepos 29 d., Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijai laikinai vadovaus direktorės pavaduotoja ugdymui Nijolė Balčikonytė. Už tai jai numatoma skirti 30 procentų priemoką prie tarnybinio atlyginimo.

Nuo 1992 m. „Vaivorykštės“ gimnazijai vadovaujančiai I. Pintverytei iš Savivaldybės biudžeto lėšų bus išmokėta šešių mėnesių vidutinio darbo užmokesčio dydžio išeitinė išmoka – 11 494,14 Eur ir 6 569,27 Eur kompensacija už nepanaudotas kasmetines atostogas.

Nuo 2019 m. liepos 1 d. laikinai Gargždų lopšelio-darželio „Saulutė“ direktoriaus pareigas eis vadovo pavaduotoja ugdymui Lina Petrauskienė. Už laikinai nesančio darbuotojo funkcijų vykdymą L. Petrauskienė taip pat turėtų gauti 30 procentų priemoką prie tarnybinio atlyginimo.

Dabartinei „Sulutės“ vadovei Savivaldybė turės išmokėti šešių mėnesių vidutinio darbo užmokesčio išeitinę išmoką ir kompensaciją už nepanaudotas kasmetines atostogas. 6 mėn. išeitinė išmoka sieks 11 552,94 Eur, o kompensacija už nepanaudotas atostogas – 5 776,47 Eur.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 458 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,