Logo
 Spausdinti šį puslapį

Moksleiviai rungėsi stalo teniso varžybose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Z. Bitino nuotr. Z. Bitino nuotr.

Trečiadienį Dovilų pagrindinės mokyklos sporto salėje rinkosi kaimo vietovių mokyklų stalo teniso komandos išsiaiškinti pajėgiausius. Prie stalų susikovė vaikinų ir merginų komandos.

 

Kiekvieną komandą sudarė po tris dalyvius ir vienas atsarginis žaidėjas. Tarp merginų buvo žaidžiama ratų sistema, visoms komandoms susitinkant tarpusavyje. Tarp vaikinų buvo kovojama dvejuose pogrupiuose, kur po dvi geriausias komandas išėjo į atkrentamąsias varžybas ir toliau olimpine sistema kovojo dėl nugalėtojo vardo.

Tarp vaikinų dominavo Dovilų pagrindinės mokyklos pirmosios komandos stalo tenisininkai, vadovaujami mokytojo Tomo Kojelio. Jie pogrupyje įveikė savo varžovus, o atkrentamųjų pusfinalyje lengvai nugalėjo Veiviržėnų komandą. Tik finale su Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos stalo tenisininkais jie turėjo gerokai pavargti, kol galop nugalėjo. Antri tapo judrėniškiai, o trečioje vietoje – Dovilų antroji komanda. Ketvirtoje vietoje liko Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazija, penktoje – Agluonėnų pagrindinė mokykla, o šeštoje – Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkcio centro stalo tenisininkai. Nugalėtojų komandą sudarė: Airidas Skirsgilas (kapitonas), Laimonas Baškys, Kristupas Elvikis ir Aironas Šemulis.

Tarp merginų taip pat dominavo Dovilų pagrindinės mokyklos pirmoji komanda. Jos pasiekė tris pergales vienodais rezultatais 3:0 ir pelnytai nugalėjo. Antrą vietą užėmė Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos merginos, tik po labai atkaklios kovos rezultatu 3:2 palaužusios Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos stalo tenisininkes. Nugalėtojomis tapo: Brilita Jurevičiūtė (kapitonė), Ineta Petrauskaitė, Ieva Pliuškytė ir Kamilė Meižytė.

 

Akimirkos iš varžybų – Zigmo Bitino nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,