Logo
 Spausdinti šį puslapį

Karolis Urbaitis tęs karjerą „Bangoje“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr. VšĮ „Gargždų futbolas“ nuotr.

Šią savaitę „Banga“ pratęsė sutartį su gargždiškiu Karoliu Urbaičiu.

 

1990 metais gimusiam futbolininkui tai bus jau 12 sezonas „Bangoje“. Pagal iš viso sužaistas rungtynes (272 rungtynės) K. Urbaitis nusileidžia tik A. Staponkai ir M. Gudauskui, o pelnytų įvarčių įskaitoje (44 įvarčiai) jį lenkia tik A. Staponka.

Nepaisant kamavusių traumų, praėjusiame sezone K. Urbaitis aikštėje pasirodė 25 kartus (2136 minutės) ir pelnė 6 įvarčius.

Tiesa, šiemet aikštėje komandos kapitoną išvysime kiek vėliau nei kitus. Trumpai su žaidėju pasikalbėjome apie tai, ką teko patirti.

 

Karoli, sezoną baigei nepilna jėga, o dar prieš didžiąsias šventes pasidarei operaciją. Ar operacija buvo būtina?

Taip, sezoną užbaigiau varginamas skausmų ir nepilna jėga. Sezono eigoje įplyšo klubo sąnario lūpa, bet gydytojui Mindaugui Grikšui atlikus kelias procedūras, nors ir nepilnu pajėgumu, bet sezoną pabaigti pavyko. Apmaudu, kad nepavyko sezono pabaigti aukštesne nata ir teko tenkintis trečiąja vieta. Viskam pasibaigus nusprendžiau operuotis, operacija praėjo sklandžiai.

 

Kaip dabar jautiesi? Kaip sekasi atlikti reabilitaciją?

Jaučiuosi gerai, nesenai Palangoje atlikau reabilitaciją ir dabar dirbu su fizinio parengimo treneriu Edvardu Šaukliu. Jis man padeda stiprinti raumenyną. Mažais žingsneliais judu į priekį, kad galėčiau vėl žaisti ir ginti „Bangos“ vardą.

 

Pratęsei sutartį su klubu. Kokie tavo lūkesčiai prieš artėjantį sezoną? Ko pats norėtum iš komandos?

Lūkesčiai dideli. Turime sidabrą, turime bronzą, manau atėjo laikas būti pirmiems. O iš komandas tikiuosi tik šimtaprocentinio atsidavimo darbui, nes tik nuoširdžiai dirbant ateina ir geri rezultatai.

 

Kada sirgaliai gali tikėtis tave išvysti aikštėje?

Tikrai negaliu įvardinti tikslios datos, bet kai pasirodysiu – tikrai apie tai visi sužinos ir išgirs (juokiasi). Stengsiuosi, kad sugrįžimas įvyktų kuo greičiau.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,