Logo
 Spausdinti šį puslapį

Nacionalinis diktantas – kovo 8 dieną

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Nacionalinis diktantas šiemet vyks kovo 8 dieną, penktadienį, 11 valandą. Diktantas bus transliuojamas per LRT radiją ir internetu.

 

Tradiciškai diktantą bus galima rašyti mokyklose, bibliotekose, savivaldybių salėse. Rašyti diktantą kviečiami ir įmonių bei organizacijų atstovai, jie tai gali daryti savo patalpose. Užsienio lietuvių bendruomenės iš organizatorių gaus diktanto įrašą ir diktantą galės rašyti patogiu laiku – kovo 9–10 d.

Klaipėdos rajono gyventojai diktantą galės rašyti Savivaldybės salėje (Klaipėdos g. 2, Gargždai), J. Lankučio viešojoje bibliotekoje (Klaipėdos g. 15, Gargždai) ir visuose jos filialuose.

Mokiniai Nacionalinį diktantą rašys mokyklose.

Taip pat rašyti diktantą kviečiami ir visų rajono įstaigų ir įmonių darbuotojai savo darbovietėse ir sudėjus į bendrą voką tą pačią dieną siųsti tiesiai Nacionalinio diktanto organizatoriams adresu:

Nacionalinio diktanto konkursui

AB Lietuvos paštas

J. Jasinskio g. 16

03500 Vilnius

 

Diktanto lapas

 

Nacionalinį diktantą kartu su VšĮ Pilietinės minties institutu organizuoja Vilniaus prekybos paramos fondas „Dabar“, aktyviai kviečiantis visus neabejingus lietuvių kalbos mylėtojus prisidėti prie lietuviško žodžio puoselėjimo.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,