Logo
 Spausdinti šį puslapį

Gribžinius drebins „Klaipėda Motor BBQ 2019“: festivalyje – rekordinis dalyvių skaičius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Šiemet jau ketvirtą kartą vyksiantis „Klaipėda Motor BBQ 2019“ festivalis žada dar labiau nustebinti greičio, azarto bei išskirtinės technikos mėgėjus. Automanus ne tik iš visos šalies, bet ir iš Latvijos, suburiančios šventės organizatoriai Autorenginiai.lt pasistengs, jog renginio metu nenuobodžiaus tiek suaugę, tiek mažiausieji.

 

Renginyje – gausybė dalyvių

Kasmet vis augančio festivalio programa plečiasi, tad vasarą organizuojamas „Klaipėda Motor BBQ 2019“ vyks net tris dienas. Kaip ir ankstesniais metais, automobilių mylėtojų traukos vieta taps Klaipėdos rajone įsikūrusi kaimo turizmo sodyba „Gribžė“ (Mokyklos g. 7, Gribžiniai). Čia, birželio 28–30 dienomis (žiūrovai laukiami 29 d.), šurmuliuos bene didžiausias toks festivalis Vakarų Lietuvoje – „Klaipėda Motor BBQ 2019“.

„Kasmet sau keliame vis aukštesnius reikalavimus, tad šiemet turime ambicijų į renginį pasikviesti maksimalų 135 dalyvių skaičių. Žinoma, susirinkusiųjų lauks dar daugiau pramogų. Šiųmetė programa bus laisvesnė, tačiau pažadame, kad renginiai prikaustys dėmesį“, – programą pristatė vienas iš festivalio organizatorių Simas Paulauskas.

Organizatoriai garantuoja, kad festivalio metu nebus apsieita be vieno pagrindinio šventės akcento – lauke kepamo barbekiu.

„Mėsą kepsime prie ežero pakrantės, bendrausime, megsime pažintis ir gerai leisime laiką“, – šypsojosi festivalio rengėjas.

 

„WeCapture Media“ vaizdo įrašas:

 

Konkurse – 14 nominacijų

Renginio metu dalyviai turės galimybę paganyti akis į išskirtinius – senus, naujus, savadarbius, sportinius, „oldschool“, „yountimer“, „stance“, modifikuotus automobilius bei motociklus.

„Nestandartiniai, žeminti, įdomūs, reti, įvairių markių, daug rankų darbo bei investicijų pareikalavusi technika – tai, ko mes laukiame festivalyje. Kiekvienas norintis gali dalyvauti ir pristatyti savo išskirtinį automobilį ar motociklą. Nuo balandžio 1 d. iki birželio vidurio vyks registracija, vėliau – atranka, kurios metu mes, organizatoriai, priimsime sprendimus, ką norėsime matyti renginyje. Tad tikimės kuo įvairesnių motorinių transporto priemonių“, – sakė S. Paulauskas ir garantavo, kad lauks ne vienas ne tik žiūrovus, bet ir pačius rengėjus stebinantis projektas.

Festivalį organizuojanti Autorenginiai.lt komanda džiaugiasi, kad šventė prisideda ir prie automobilių kultūros populiarinimo.

„Pastebime, kad automanų šalyje vis daugėja. Stengiamės auginti automobilių kultūros lygį, o ypač – Klaipėdos krašte, kur tokio tipo renginių vyksta gana nedaug. Džiaugiamės, jog mūsų festivalis yra vienas iš didžiausių automobilių festivalių-parodų visoje Lietuvoje“, – kalbėjo S. Paulauskas bei pridūrė, kad organizatoriai visuomet stengiasi reaguoti ir į konstruktyvią kritiką, leidžiančią stiebtis ir tobulėti.

Kaip ir kasmet, „Klaipėda Motor BBQ 2019“ festivalyje bus organizuojamas konkursas, kurio dalyviai šiemet varžysis net 14 nominacijų. Bus renkamas griausmingiausias, gražiausias bei gražiausius ratus, variklį, saloną turintys automobiliai. Taip pat dalyviai turės galimybę varžytis seniausio, naujausio, sportiškiausio automobilio kategorijose. Ketinama išrinkti gražiausius „oldschool‘us“ bei motociklus. Dalyviai rungtyniaus „AirRide show“, „Car Limbo“, „Amber Pro Best of USA“ konkursuose. Be to, bus išrinktas ir gražiausiai nakties šviesoje atrodanti transporto priemonė.

Renginio organizatoriai pažada, kad laimėtojai bus apdovanoti puikiais prizais, o šventės programą vainikuos koncertas bei naktinis vakarėlis: „Bus daug įvairios muzikos, šviesų ir puikios nuotaikos.“

 

Akimirkos iš festvalio „Klaipėda Motor BBQ 2018“ – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,