Mano Gargždai



Sulaikyti du klaipėdiečiai pavogę aštuonis „Toyota“ automobilius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Klaipėdos apskrities VPK Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdyba bendradarbiaudami su Vilniaus apskrities VPK Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnais bei Klaipėdos apygardos Klaipėdos m. apylinkės prokuratūra, išaiškino ir sulaikė du asmenis 2017-2018 m. įtariamus Klaipėdoje ir Vilniuje pagrobus aštuonis bei pasikėsinus pagrobti dar vieną automobilį.

 

1967 m. gimęs, ne kartą už panašius nusikaltimus jau teistas vyras ir jo 1989 m. gimęs, niekur nedirbantis, iki tol dar neteistas sūnus, buvo sulaikyti darant nusikalstamą veiką – pervarant iš vienos vietos į kitą vogtą automobilį „Toyota Verso“. Įtariamieji įvairiose sostinės, Klaipėdos miesto ir Klaipėdos rajono vietose nusižiūrėdavo būtent Toyota modelių automobilius ir panaudoję automobilių vagystėms pritaikytą įrangą, pagrobdavo transporto priemones. Pagrobtų automobilių vertė svyravo maždaug nuo 6000 iki 11 400 eurų.

Atlikę kratas įtariamųjų gyvenamosiose vietose Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone, pareigūnai aptiko keturių vogtų „Toyota“ automobilių dalis, dokumentus, bei kai kuriuos vogtuose automobiliuose buvusius daiktus.

Negana to, 1989 m. gimęs įtariamasis 2019 m. sausį uostamiesčio pareigūnams dar įkliuvo ir už galimą disponavimą narkotinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti – pas jį rasta augalinės kilmės medžiagos.

Įtariamieji už vagystes gali būti nubausti laisvės atėmimu iki 6 metų.

Vadovaujantis Lietuvos Respublikos Konstitucijos 31 str., asmuo laikomas nekaltu, kol jo kaltumas neįrodytas įstatymo nustatyta tvarka ir pripažintas įsiteisėjusiu teismo nuosprendžiu.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 306 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,