Mano Gargždai



Reguliarųjį salės futbolo sezoną „Gargždų pramogos SC“ baigė pralaimėjimu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi „Gargždų pramogos SC“ nuotr. Asociatyvi „Gargždų pramogos SC“ nuotr.

Lietuvos Futsal A lygos aštuonioliktojo turo batalijos vyko ir sekmadienį. Anksčiausiai rungtynės vyko Naujojoje Akmenėje, kur vietos FK „Akmenė“ turėjo gyvybės ir mirties rungtynes prieš „Gargždų pramogos SC“ ekipą.

 

„Akmenė“ vis dar gali užimti ketvirtąją vietą, bet tam jiems reikėjo būtinai laimėti vakar dienos rungtynes. Tiesa, šią užduotį „Pramogos SC“ ekipa varžovams palengvino, kadangi po LFF Futsal taurės finalo rungtynių, Gargždų ekipa į Naująją Akmenę atsivežė vos penkis žaidėjus ir visas rungtynes žaidė be keitimų.

„Pramogos SC“ ekipa taip pat yra užsitikrinusi antrąją vietą reguliariajame sezono etape, todėl šis mačas jiems nieko nelėmė.

Taip į svečių vartus įvarčiai pasipylė jau nuo pirmos minutės. Užsivedusi „Akmenė“ vos per pirmas penkias minutes pelnė tris įvarčius. Du iš jų įmušė Marius Baziulis, o patį pirmąjį pelnė Aivaras Rakašius.

Vienuoliktą minutę „Pramogos SC“ gretose rezultatą sušvelnino Mantas Gudauskas, o daugiau įvarčių pirmoje mačo pusėje nebuvo.

Antroje rungtynių pusėje „Akmenė“ ir toliau dominavo, o savo įvarčių fiestą pratęsė Marius Baziulis, 25 minutę įmušęs trečiąjį savo įvartį. Dar po penkių minučių dubliu džiaugėsi Aivaras Rakašius.

Nors po minutės žaidžiantysis „Pramogos SC“ treneris Mindaugas Jonelys įmušė įvartį už Gargždus, intrigos tai nesugrąžino, kadangi ketvirtas M. Baziulo ir pirmasis Gabijaus Gudelevičiaus įvartis pergalę garantavo šeimininkams.

Iki rungtynių pabaigos „Pramogos SC“ treneris M. Jonelys įmušė dar vieną įvartį, bet tai šventės „Akmenės“ ekipai nesugadino.

„Džiaugiuosi šia pergale. Ant savo pečių jautėme didžiulį spaudimą, todėl gerai, kad laimėjome. Gargždų ekipa žaidė savo trečias išvykos rungtynes per mažiau nei savaitę ir neturėjo pilnos sudėties, todėl noriu padėkoti tiems jų žaidėjams, kurie atvyko ir stengėsi prieš mus žaisti“, – po rungtynių sakė FK „Akmenės“ žaidžiantysis treneris Mandinho.

Po šios pergalės FK „Akmenė“ turi 22 taškus ir vos tašku atsilieka nuo ketvirtoje vietoje esančio FC „TurboTransfers“. Būtent su šiuo klubu „Akmenė“ žais ateinantį trečiadienį Vilniuje ir tos rungtynės nulems, kas pateks į atkrentamųjų etapą, kuriame tikrai bus „Pramogos SC“ ekipa, nes ji su 30 taškų reguliariajame etape finišavo antri.

 

Rezultatas:

1’ [1 : 0] Aivaras Rakašius

3’ [2 : 0] Marius Baziulis

5’ [3 : 0] Marius Baziulis

11’ [3 : 1] Mantas Gudauskas

25’ [4 : 1] Marius Baziulis

30’ [5 : 1] Aivaras Rakašius

31’ [5 : 2 ] Mindaugas Jonelys

34’ [6 : 2] Marius Baziulis

37’ [7 : 2] Gabijus Gudelevičius

40’ [7 : 3] Mindaugas Jonelys

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 254 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,