Logo
 Spausdinti šį puslapį

Sunkiosios atletikos varžybose – džiuginantys gargždiškių pasirodymai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Sporto mokyklos ir Sporto centro auklėtinės su treneriu E. Šaukliu. Sporto centro nuotr. Sporto mokyklos ir Sporto centro auklėtinės su treneriu E. Šaukliu. Sporto centro nuotr.

Telšiuose vyko Lietuvos Nepriklausomybės taurės sunkiosios atletikos varžybos. Įvairaus amžiaus 180 sunkiaatlečių iš Latvijos, Estijos ir Lietuvos varžėsi dvi dienas.

 

Merginos, kurių susirinko 20, rungėsi dviejose amžiaus grupėse (iki 15 m. ir virš 15 m.). Sportininkėms nebuvo nustatytų svorio kategorijų, jos išrikiuotos pagal meistriškumą. Iki 15 m. VI-tą vietą iškovojo trylikametė Akvilė Giaštautaitė, rovimo veiksme ji iškėlė 40 kg, o stūmimo veiksme – 52 kg. Tai, anot trenerio Edvardo Šauklio, labai perspektyvi sportininkė, auganti pamaina gargždiškių lyderei Lijanai Jakaitei, kuri šiose varžybose tapo absoliučia nugalėtoja. Vyresnių grupėje Agneta Dotaitė užėmė VII-tą vietą, o Gabrielė Čeliauskaitė – III-ią.

Berniukų grupėje geriausiai pasirodė Žilvinas Duotas (svorio kategorijoje iki 61 kg) jis tik 1 kg nusileido pirmos vietos laimėtojui. Reikia pabrėžti, kad Žilvinas savo asmeninį rekordą pagerino 22 kg. Svorio kategorijoje iki 50 kg III-ią vietą iškovojo Nojus Brazdeikis, o ketvirtąsias vietas pelnė Vilius Norkus ir Erlandas Eglynas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,