Logo
 Spausdinti šį puslapį

Kovo 11-ąją kvietiniškiai minėjo spalvingai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Viktorijos Vaičekauskaitės nuotr. Viktorijos Vaičekauskaitės nuotr.

Kvietinių mokyklos-darželio bendruomenė džiaugiasi jau tradicija tapusiu Kovo 11-osios minėjimu drauge su Kvietinių kaimo bendruomene bei Gargždų kultūros centro Kvietinių skyriumi. Šį kartą minėti norėjome linksmai ir spalvingai, tad įkvėpti trispalvės, nėrėme į mus vienijančių spalvų pasaulį.

 

Pirmieji mokyklos-darželio pasirodymą pradėjo „Linksmuolių“ grupės vaikai (priešmokyklinio ugdymo pedagogė Laima Radzevičienė). Jie reprezentavo geltoną spalvą ir apdainavo saulutės šilumą. Drąsiai ant scenos besijaučiantys vaikai patys spinduliavo ir skleidė šilumą. Vėliau į sceną žengė patys mažiausi – „Žirniukų“ grupės vaikai (ikimokyklinio ugdymo mokytojos Rita Daugintienė ir Sigita Viliušienė). Jie žalią spalvą apdainavo atlikdami linksmą dainelę apie žiogą. Kadangi tai buvo pirmasis viešas mažųjų pasirodymas, jiems talkino ir „Linksmuoliai“. Džiugesio ir energijos ant scenos netrūko. Galiausiai raudona, meilės spalva, sužaižaravo 1–4 klasių mokiniai (pradinių klasių mokytojos Žydronė Mockuvienė ir Zina Birbalienė).

Renginio pabaigoje dalyviai ir žiūrovai buvo pakviesti sudalyvauti visus vienijančioje akcijoje-fotosesijoje. Jos sumanytoja – muzikos mokytoja Kristina Bogužienė.

Džiaugiamės, kad renginyje dalyvavo visas pulkas svečių. Renginį vedė Gargždų kultūros centro Kvietinių skyriaus vaikų teatro „Burbulas“ aktorės: Saulė Girgždytė, Meda Paulikaitė ir renginių organizatorė Reda Paulikienė. Įgarsino: Rokas Ronkys, Darius Valaitis, Rytis Karbauskas. Drauge su Kvietinių mokyklos-darželio ugdytiniais, programoje dalyvavo solistė Meda Paulikaitė (mokytoja Rasa Linkienė) bei Dauparų-Kvietinių seniūnijos duetas (Jovita Kupšienė ir Kazimieras Rumbutis). Scenografiją kūrė ir renginio akimirkas fotografavo Klaipėdos r. savivaldybės J. Lankučio viešosios bibliotekos Kvietinių filialo bibliotekininkė Viktorija Vaičekauskaitė.

Kovo 11-oji – kiekvieno mūsų širdyje. Tai mūsų laisvės diena. Nenustokime siekti savo tikslų, pasitikėkime vieni kitais, nes kartu mes – stipresni.

 

Viktorijos Vaičekauskaitės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,