Mano Gargždai



Gargždų šokėjai atstovaus šaliai pasaulio čempionate

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Kėdainiuose „Rolinos“ šokėjai pasiekė aukštus rezultatus. „Rolinos“ nuotr. Kėdainiuose „Rolinos“ šokėjai pasiekė aukštus rezultatus. „Rolinos“ nuotr.

Praėjusį savaitgalį Kėdainiuose vyko Lietuvos standartinių ir Lotynų Amerikos šokių čempionatas, kuriame šokėjų poros varžėsi ne tik dėl šalies geriausiųjų titulo, bet ir dėl galimybės atstovauti Lietuvai pasaulio ir Europos čempionatuose. Puikiai varžybose pasirodė ir Gargždų sportinių šokių kolektyvo „Rolina“ šokėjų poros.

 

Šeštadienį vykusiose Lietuvos čempionato varžybose bene geriausiai sekėsi Mykolui Rimkui ir Enrikai Jankūnaitei. Sportininkai Kėdainių arenoje sužibėjo ir Jaunių II Lotynų Amerikos šokių grupėje patekę į finalą užėmė antrąją vietą. Pelnyta pergalė M. Rimkui ir E. Jankūnaitei suteikė teisę atstovauti šaliai pasaulio čempionate, kuris vyks spalio mėnesį Turkijos Ankaros mieste.

Suaugusiųjų Lotynų Amerikos šokių grupėje penktą vietą iškovojo gargždiškių Einoro Degučio ir Jogailės Jesevičiūtės pora. Pirmoji vieta atiteko vilniečiams, apgynusiems nugalėtojų titulą – Jokūbui Venckui ir Miglei Klupšaitei (Vilniaus „Ratuto“). Antroji – Nikitai Moisejenko ir Jurgitai Gustaitei (Kauno „Kaspinas“), trečioji – Matui Lukašovui ir Rugilei Monginaitei (Kauno „Santaka“), ketvirtoji – Adomui Kielaičiui ir Ugnei Bruzgaitei (Klaipėdos „Žingsnis“).

Penktadienį Kėdainiuose vyko ir Lietuvos pirmenybių varžybos. Jose Jaunių I D grupėje šeštąją vietą iškovojo „Rolinos“ šokėjai Kasparas Eitutis ir Austėja Kvekšaitė. Juos aplenkė keturios vilniečių poros ir Palangos šokėjai.

Lietuvos sportinių šokių federacijos nutarimu, pasaulio čempionatuose Lietuvai atstovauja pirmą ir antrą vietą užėmusios poros, o į Europos čempionatą yra siunčiamos pirmos ir trečios vietos laimėtojos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 356 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,