Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ketvirtadienį – „Tauriosios širdies“ apdovanojimai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Ketvirtadienį, kovo 21 d., Gargždų kultūros centre miesto bendruomenė įteiks garbingą „Tauriosios širdies“ apdovanojimą.

 

Nemokamame renginyje bus pagerbti tie, kurie savo darbu kuria gražesnį pasaulį, dirba kitiems be naudos sau siekimo ir daro tai iš visos širdies. Gerą nuotaiką devintojo apdovanojimų vakaro metu palaikys Gargždų muzikos mokyklos mokytojas Sigitas Stalmokas ir mokiniai. Renginio pradžia – 18.30 val.

„Tauriosios širdies“ apdovanojimas – ypatingas pagarbos ženklas, suteikiamas iškiliems miestelėnams, pasižymėjusiems puoselėjant savitarpio pagalbą ir atjautą, globojantiems ar kitaip remiantiems silpnesniuosius ir tuo asmeniniu pavyzdžiu skatinantiems taurios savanorystės idėjas.

Apdovanojimu pagerbiami gargždiškiai, bendruomenės labui iš širdies darantys daugiau, nei numato jų pareigos. Gargždų miesto bendruomenė šiuo ženklu įvertina išskirtinius miesto gyventojus, kurie pasižymi ne vienkartiniais žygdarbiais, bet nuolatiniu ilgalaikiu darbu dėl kitų.

Ankstesniais metais šį garbingą apdovanojimą jau yra pelnę Gargždų muzikos mokyklos pedagogas Sigitas Stalmokas, Klaipėdos rajono laikraščio „Banga“ redaktorė Vilija Butkuvienė, sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Gargždų viltis“ narė gargždiškė Vida Gečienė, Vaikų ligų skyriaus vedėja gydytoja Voldimara Jasmontaitė, paramos akcijų organizatorės, entuziastingos savanorės Ieva Jonušaitė ir Eimantė Akrutaitė ir sutrikusio intelekto žmonių globos bendrijos „Gargždų viltis“ ir VšĮ „Revilita“ vadovė Rekvita Bagdonienė, Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro stendinio modeliavimo mokytojas Pranas Sungaila bei ilgametė pedagogė, nepakartojamų ir prasmingų eilių kūrėja, lietuviškos dainos puoselėtoja, pagyvenusių žmonių klubo „Užuovėja“ pirmininkė Regina Kuneikienė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,