Logo
 Spausdinti šį puslapį

Draugystė suvienijo dvi ugdymo įstaigas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
A. Papievienės nuotr. A. Papievienės nuotr.

Šių metų kovo 22 dieną Klaipėdos rajono Kretingalės pagrindinės mokyklos 4 klasės mokiniai ir mokytojos Laimutė Paukštienė bei Aurika Papievienė svečiavosi Klaipėdos miesto lopšelyje-darželyje „Liepaitė“. Ten kiekvieną kovo mėnesį tradiciškai vyksta savaitės be patyčių įvairūs renginiai, šventės ir parodos.

 

Ikimokyklinę įstaigą aplankę ketvirtokai pirmiausia mažiesiems draugams padovanojo po spalvotą draugystės „burbulą“ linkėdami turėti kuo daugiau tikrų, gerų draugų. Po mokytojos A. Papievienės pasakojimo apie draugystės spalvas ir jų reikšmę, darželinukai ir jų mokytojos stebėjo svečių pasirodymą.

Remdamiesi Elias ir Agnes Vahlund kūriniu „Superherojų vadovas" ketvirtokai išradingumo nestokojo. Tai – istorija apie mergaitę Lisą, iš kurios mokykloje tyčiojasi berniukų gauja. Vieną dieną nuo užgauliotojų pasislėpusi bibliotekoje mergaitė atranda magišką knygą, kuri viską pakeičia. Ši knyga tampa mergaitės virsmo į nesustabdomą superheroję pradžia. Skaitomo teksto dalys buvo pagyvintos įtaigiai suvaidintomis scenomis, kurios tiesiog prikaustė mažųjų dėmesį.

Pasirodymas paliko neišdildomą įspūdį ne tik vaikams, bet ir visai įstaigos bendruomenei. Lopšelio-darželio „Liepaitė“ direktorė Andželika Petkevičienė padėkojo svečiams už pasirodymą ir įteikė padėkos raštą.

Tikimės, kad tarp dviejų ugdymo įstaigų prasidėjusi draugystė ir ateityje bus sujungta tvirtais bendradarbiavimo saitais.

 

Aurikos Papievienės nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,