Logo
 Spausdinti šį puslapį

Dovilų moksleiviai – stalo teniso varžybų antros vietos nugalėtojai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Dovilų pagrindinės mokyklos nuotr. Dovilų pagrindinės mokyklos nuotr.

Kovo 24 dieną Joniškio „Saulės“ pagrindinėje mokykloje įvyko Lietuvos mokyklų žaidynių kaimo vietovių stalo teniso finalinės varžybos. Tarpzoninėse varžybose dalyvavo 50 komandų, o finalinėse varžybose teisę dalyvauti iškovojo po šešias mergaičių ir berniukų komandas, tarp kurių pateko ir Klaipėdos rajono Dovilų pagrindinės mokyklos berniukai.

 

Doviliškiai varžėsi su Kelmės rajono Pakražančio gimnazija, Vilniaus rajono Mickūnų gimnazija, Kauno rajono Domeikavos gimnazija, Prienų rajono Skriaudžių pagrindine mokykla bei Joniškio rajono Gataučių Marcės Katiliūnės mokykla.

Visos mokyklos rungėsi rato sistema, todėl teko sužaisti su kiekviena komanda. Po labai atkaklių ir iki pat vakaro trukusių kovų Dovilų pagrindinės mokyklos auklėtiniai nusileido tik Mickūnų gimnazijos komandai rezultatu 1:3 ir džiaugėsi antrąja vieta kaip ir praėjusiais metais. Berniukai buvo apdovanoti taure, medaliais, diplomais, Lietuvos mokyklų žaidynių marškinėliais bei kamuolių rinkiniu. Komandą atstovavo: Airidas Skirsgilas, Laimonas Baškys, Kristupas Elvikis ir Deinas Cirtautas.

 

Dovilų pagrindinės mokyklos nuotr.

 

Po komandinių varžybų taip pat įvyko ir asmeninės varžybos, kuriose dalyvavo 22 mokiniai. Praėjusiais metais čempionu tapęs Airidas Skirsgilas, šiemet suklupo pusfinalyje, tačiau kovoje dėl trečiosios vietos užtikrintai rezultatu 3:0 įveikė savo priešininką iš Mickūnų gimnazijos ir buvo apdovanotas trečiąja vieta. Airidas pripažino, jog norėjo pakartoti praėjusių metų pasiekimą, o nepavykus to padaryti – pasižadėjo dar rimčiau treniruotis ir tai įgyvendinti kitais metais.

 

Dovilų pagrindinės mokyklos nuotr.

 

Sveikiname ir džiaugiamės Dovilų pagrindinės mokyklos auklėtinių sėkme Lietuvos mokyklų žaidynėse.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,