Logo
 Spausdinti šį puslapį

Laimutės kebabinėje – džiuginantys pokyčiai

Įvertinkite šį įrašą
(25 balsai)
Laimutės kebebinėje galima paskanauti ir cepelinų. S. Gulbino nuotr. Laimutės kebebinėje galima paskanauti ir cepelinų. S. Gulbino nuotr.

Nuo šiol gargždiškių pamėgta Laimutės kebabinė niekuo nenusileis vietinėms kavinėms. Kebabinė persikėlė į erdvesnes patalpas, o savo klientams siūlo platesnį paslaugų asortimentą – nuo šiandien čia galima užsisakyti ne tik kebabų, bet ir sočius dienos pietus.

 

Laima Stragauskienė pasakojo, kad kebabinę atidarė prieš penkerius metus. Verslo pradžia buvo nelengva, tačiau vėliau reikalai ėmė klostytis vis geriau ir geriau.

„Pirmus metus dirbau be algos – net duonai neužsidirbdavau. Vėliau įsivažiavome“, – verslo pradžią prisiminė L. Stragauskienė.

Šiandien prie kebabinės retai bepamatysi nelūkuriuojančių žmonių. Negana to, Vasario 14-ąją ši įstaiga tarsi atgimė iš naujo – persikėlė į naujas patalpas. Buvo surengta atidarymo šventė, kurios metu koncertavo grupė „Netyčiukai“.

Lankytojus kolektyvas džiugino dovanėlėmis: nuolaidų kuponais, tušinukais. Mažiesiems klientams buvo dovanojami balionai. Tiesa, kebabinės adresas nepasikeitė. Naujasis pastatas pastatytas ten pat, Minijos g. 4.

„Anksčiau dirbome nuomojamame namelyje. Nusprendėme, kad galime pasistatyti savo. Daug erdvesnį, jaukesnį, su daugiau staliukų“, – kalbėjo kebabinės šeimininkė.

Nuo šiol kavinukėje galima įsigyti ne tik kebabų ir kitų užkandžių, bet ir sočiai papietauti. Čia kiekvieną dieną bus siūlomi skirtingi dienos pietūs. Patiekalų įvairovė didžiulė – galima užsisakyti įvairiausių sriubų, kepsnių, guliašo, plokštainio, silkės su bulvėmis. Taip pat šnicelių, lietinių, žemaičių blynų, plovo, balandėlių, kotletų „Jūratė“, cepelinų, ešerių filė tešloje ir t.t. Kaip ir anksčiau, kebabinėje prekiaujama bulvytėmis fri, kepta duona, čeburėkais ir panašiai.

L. Stragauskienė pabrėžė, kad patiekalai gaminami vietoje, o ne atšildomi šaldyti. Bus atsižvelgta ir į žmonių pageidavimus – į meniu įtraukti nauji pasiūlyti patiekalai.

Kainos kebabinėje nesikandžioja. Pavyzdžiui, sriuba kainuoja 3 litus, cepelinai – 8, silkė – 7, kepsniai 11-12 litų.

L. Stragauskienė pasakojo, kad buvo minčių keisti kebabinės pavadinimą. Juk dabar čia siūloma gerokai daugiau patiekalų. Tačiau, kaip ji tvirtino, klientai ėmė prieštarauti. Jie sakė, kad ši vieta kaip ir anksčiau turi vadintis Laimutės kebabine, o kitoks pavadinimas įstaigai net netiktų.

Penktadieniais ir šeštadieniais Laimutės kebabinė dirba nuo 11 iki 24 valandos, kitomis dienomis – iki 23 valandos. Dienos pietūs siūlomi nuo 11.30 iki 15 valandos. Kitu laiku galima nusipirkti kebabų, kitų užkandžių.

Iš anksto užsakymai priimami telefonu 8 600 62 113.

L. Stragauskienė prasitarė, kad ateityje, jei bus poreikis, galbūt klientams bus pasiūlyta dar viena nauja paslauga – maisto pristatymas į namus.

 

Stasio Gulbino nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,