Mano Gargždai



Mažieji futbolininkai pasitikrino savo galimybes

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Dėl prizinių vietų virė arši kova Dėl prizinių vietų virė arši kova

Savaitgalį Gargžduose įvyko Tarptautinis vaikų futbolo turnyras. Jame varžėsi aštuonmečiai ir devynmečiai. Gargždų komandoms nepavyko užimti prizinių vietų, tačiau mažieji futbolininkai pasitikrino savo jėgas, įvertino priešininkus ir pasisėmė patirties tolimesnėms varžyboms.

Berniukai, gimę 2006 metais, varžėsi dviejuose pogrupiuose. Galutinis rezultatas buvo toks: pirmąją vietą užėmė Kaliningrado komanda „Junost 1”. Po jų sekė Klaipėdos futbolo mokykla, Kaliningrado “Baltika”, Mažeikių “Atmosfera”, Telšių sporto rekreacijos centras, Gargždų “Banga 2”, “Banga 1“ ir Kaliningrado „Junost 2”.

Tame pačiame turnyre varžėsi ir 2005 metais gimę futbolininkai. Po kautynių dviejuose pogrupiuose pirmoji vieta atiteko Šilutės futbolo klubui. Už jų nugaros liko Liepojos komanda „SSS 2“, Grobinos sporto centras, Kaliningrado „Baltika“, Liepojos „SSS 1”, Gargždų “Banga”, Klaipėdos futbolo mokykla, Šiaulių futbolo akademija.

“Mūsų futbolininkai aukštų vietų neužėmė, bet turnyras nenuvylė. Tai buvo labai aukšto lygio tarptautinės varžybos. Varžovai – labai stiprūs. Todėl gargždiškiams buvo naudinga pasitikrinti savo jėgas. Reikia džiaugtis galimybe žaisti su stipriais varžovais, pasitikrinti savo galimybes. Žinosime, kur darome klaidų, kur dar reikia pasistengti. Smagu tai, kad tarp šių berniukų auga ir keletas, kurie bus puiki pamaina dabartiniams “Bangos” žaidėjams”, - portalui mano-gargzdai.lt sake FK “Banga” Jaunimo ugdymo programos vadovas Pavel Kozlov.

Turnyro akimirkos – Stasio Gulbino nuotraukų galerijoje.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 544 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,