Mano Gargždai



Jaunių sunkiosios atletikos čempionate – puikus gargždiškių pasirodymas

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sukiaatlečiai su treneriu E. Šaukliu po varžybų Simne. Sporto centro nuotr. Sukiaatlečiai su treneriu E. Šaukliu po varžybų Simne. Sporto centro nuotr.

Simne vyko finalinis Lietuvos jaunių iki 15 m. sunkiosios atletikos čempionatas. Varžytis 13-oje svorio kategorijose susirinko apie 80 jaunųjų sportininkų iš įvairių šalies kampelių.

 

Šiame renginyje teisę atstovauti Gargždams buvo iškovoję penki sportininkai. Nors ligos ir „kirto“, bet visi gargždiškiai sugebėjo išvažiuoti ir gana neblogai pasirodyti. Šeštąsias vietas iškovojo Nojus Stonys (svorio kategorijoje iki 50 kg) ir Rapolas Skurdenis (svorio kategorijoje iki 76 kg); ketvirtąsias vietas – Nojus Brazdeikis (svorio kategorijoje iki 50 kg) ir Žilvinas Duotas (svorio kategorijoje iki 62 kg).

Visų nuostabai čempionu tapo Enrikas Puceta (svorio kategorijoje iki 76 kg). Šis berniukas dalyvauja ir karatė varžybose, šį mėnesį dalyvaus Europos čempionate. Tai – talentingas sportininkas, sugebantis dviejose sporto šakose pasiekti aukštų rezultatų. Tai rodo, kad sunkioji atletika ir karatė – glaudžiai susijusios sporto šakos, viena kitą papildo, o štangos kėlimo pratimai reikalingi visų sporto šakų atstovams.

Balandžio 19–20 dienomis laukia Lietuvos jaunių iki 17 m. čempionatas, iš ten žadama parvežti daugiau medalių.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 159 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,