Logo
 Spausdinti šį puslapį

Savaitgalį didėjantis debesuotumas neišgąsdins: vis dar bus šilta

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Savaitgalį, pasak sinoptikų, vis dar džiaugsimės pavasariškais orais, nors didės debesuotumas. Visgi didelių pokyčių nebus.

 

Šiandien, penktadienį, dangus bus giedras, švies saulė. Oro temperatūra kils iki 14 laipsnių. Pūs pietryčių, rytų krypčių vėjas, jo greitis sieks 14 metrų per sekundę.

Šeštadienį bus giedra, švies saulė, o vakarop dangų ims niaukti debesys. Termometrų stulpeliai tamsiuoju paros metu rodys 7 laipsnius šilumos, šviesiuoju – 13. Vyraus rytų krypties vėjas, kurio gūsiai sieks 14 metrų per sekundę.

Sekmadienio naktį bus apie 7 laipsnius šilumos. Dieną dangus bus debesuotas su pragiedruliais, oro temperatūra – 13 laipsnių aukščiau nulio. Iš rytų pusės pučiantis vėjas kiek aprims, jo greitis sieks 10 metrų per sekundę.

Kitos savaitės pradžioje laukia permainos. Pirmadienį dangų ne tik temdys debesys, bet ir sulauksime lietaus. Prognozuojama, kad antradienį ryte oro temperatūra gali nukristi iki -1 laipsnio šalčio, iškris ir viena kita snaigė. Įdienojus šils iki 4 laipsnių šilumos, lis.

 

Parengta pagal gismeteo.lt duomenis.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,