Mano Gargždai



„Bangos“ laukia išbandymas Širvintose

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Nors buvęs „Trakų“ klubas oficialiai tapo Vilniaus futbolo klubu „Riteriai“, „Bangos“ susitikimas su „Riterių“ dubleriais vyks ne sostinėje, o Širvintose – tik praėjusiais metais atidarytame Širvintų futbolo stadione. Šeštadienio dvikovos pradžia – 18 valandą.

 

Varžovas. Kol kas „Riteriai B“ I lygoje sužaidė tik vienerias rungtynes – praėjusį sekmadienį 4:2 nugalėjo Vilniaus „Žalgirį B“. Prie šios pergalės reikšmingai prisidėjo vilniečių naujokai – du įvarčius pelnė NFA atstovavęs L. Jakavičius, vieną – praėjusių metų antroje pusėje „Bangos“ marškinėlius vilkėjęs M. Radžiukynas. Be šių naujokų šiemet „Riterių B“ gretose yra dar trys buvęs NFA auklėtiniai – M. Ramanauskas, V. Paulauskas ir R. Ratkevičius – bei „Žalgiriui“ atstovavęs D. Kodz. Be išvardytų futbolininkų I lygoje greičiausiai dažniau pasirodys vartininkas V. Šarakauskas ir „Riterių“ „senbuviai“ – G. Domkus, E. Ališauskas, E. Dusevičius ir R. Masenzovas. Iš visų šių futbolininkų tik paskutinysis yra kiek vyresnis (25 metai), kitiems – 18–21 metai.

„Banga“ į Širvintas greičiausiai vyks be traumuotų ir sirguliuojančių V. Antužio, P. Lotužio, G. Samsonik ir D. Zubausko.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 368 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,