Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Banga“ namų aikštėje iškovojo pergalę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Šeštadienį Gargždų miesto stadione „Banga“ 3:0 nugalėjo Vilniaus „Vytį“.

 

Jau rungtynių pradžioje komandos apsikeitė pavojingais išpuoliais. 3 minutę vilniečių ataka aikštės viduriu baigėsi pavojingu smūgiu iš 10 metrų. Laimei, kamuolys nuskriejo tiesiai į rankas I. Driomovui. Po minutės jau „Banga“ turėjo puikią galimybę, tačiau A. Bačanskis iš baudos aikštelės pasiuntė kamuolį virš vartų.

Įsibėgėjus kėliniui „Banga“ dažniau lankydavosi prie varžovų vartų, o kai kurie gargždiškių bandymai kėlė rimtų problemų svečių gynėjams ir vartininkui. 20 minutę po K. Urbaičio smūgio „Vyčio“ vartininkas K. Čirba nukreipė kamuolį už vartų, o 36 minutę po V. Pocevičiaus smūgio ir rikošeto kamuolys atsimušė į vilniečių vartų virpstą.

Antrajame kėlinyje „Banga“ dar padidino spaudimą svečių vartams ir 61 minutę vilniečių gynyba sugriuvo – Y. Podo „Vyčio“ baudos aikštelėje pargriovė D. Lukošių ir teisėjas skyrė 11 metrų baudinį. K. Urbaitis užtikrintai pasiuntė kamuolį į vartus – 1:0.

81 minutę gargždiškiai perėmė kamuolį iš varžovų jų baudos aikštelės prieigose ir D. Lukošius tiksliu perdavimu pasiuntė P. Lotužį prieš svečių vartų sargą. „Bangos“ saugas smūgiu į tolimąjį apatinį vartų kampą laimėjo šią akistatą – 2:0.

Besibaigiant dvikovai gargždiškiai dar kartą nubaudė svečius – po P. Lotužio perdavimo iš kairiojo krašto K. Urbaitis smūgiu iš 12 metrų padidino persvarą iki 3:0.

Kitas rungtynes „Banga“ žais balandžio 20 dieną 14 valandą Telšiuose su „Džiugu“.

 

„Banga“ (Gargždai) – „Vytis“ (Vilnius) 3:0 (0:0)

Įvarčiai: 62 min. (iš 11m) ir 89 min. K. Urbaitis, 81 min. P. Lotužys („Banga“).

Įspėjimai: 41 min. D. Lukošius („Banga“), 61 min. Y. Podo („Vytis“).

„Bangos“ sudėtis: I. Driomovas, V. Pocevičius, D. Padaigis, K. Gnedojus (77′ E. Bračkus), N. Urba, V. Magdušauskas (77′ Š. Skulskis), G. Kruša, D. Norvilas (70′ M. Petrikas), K. Urbaitis, A. Bačanskis (65′ P. Lotužys), D. Lukošius (86′ P. Srėbalius). Atsargoje liko: K. Smilingis, V. Antužis, J. Skuodas, D. Zubauskas.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,