Logo
 Spausdinti šį puslapį

Rajono aukščiausios krepšinio lygos čempionai – „Mida LT“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Nugalėtojai. Sporto centro nuotr. Nugalėtojai. Sporto centro nuotr.

Finišavo 2018–2019 m. Klaipėdos rajono atviros krepšinio pirmenybės. Turnyre dalyvavo šešios komandos: „Admiral“ (vad. Marius Ševeliovas), „Magnum“ (vad. Andrius Mockus), „Mida LT“ (vad. Alvydas Grikpėdis), „Nermista“ (vad. Rokas Spurgana), „Simuva“ (vad. Laurynas Vadopolas) ir „SM-2000“ (vad. Silvestras Staponas).

 

Pirmenybės vyko dviejų ratų sistema. Sužaidus visus susitikimus, organizuotos atkrintamosios varžybos iš dviejų rungtynių, skaičiuojant taškų skirtumą.

Šiame etape teisę dalyvauti turėjo ir dvi geriausios ekipos, pirmoje krepšinio lygoje užėmusios pirmą ir antrą vietas, tai – „VMS transportas“ (vad. Mindaugas Srėbalius) ir „Veiviržėnai“ (vad. Ričardas Šiaulys). Atkrintamosiose jokių staigmenų neįvyko ir į pusfinalius iškopė „Magnum“ su „Simuva“ ir „Nermista“ su „Mida LT“.

Pusfinalio dvikovose pergales šventė „Magnum“ ir „Mida LT“ komandos, tad dėl trečios vietos susikovė „Simuva“ ir „Nermista“ krepšininkai. Po atkaklių ir permainingų rungtynių, rezultatu 89:83 įveikę savo varžovus, trečiąją vietą iškovojo „Nermista“.

Finale nuo rungtynių pradžios į priekį išsiveržė „Mida LT“ krepšininkai, kurie tą dieną puikiai žaidusių Jordano Daukšo, Alvydo Grikpedžio, Mindaugo Naudžiūno, Modesto Jurkaičio ir kitų žaidėjų vedini, pelnytai iškovojo 2018–2019 metų Aukščiausios lygos krepšinio pirmenybių čempionų vardus. Rungtynių rezultatas – 95:73.

Komandos prizininkės buvo apdovanotos taurėmis, žaidėjai – atminimo medaliais. Taip pat kiekvienoje ketverto komandoje buvo išrinkti ir specialiais prizais apdovanoti geriausi žaidėjai. „Simuvos“ komandoje juo tapo Laurynas Vadopalas, „Nermistos“ – Mantas Valčiukas, „Magnum“ – Andrius Mockus ir „Mida LT“ – Alvydas Grikpedis.

„Mida LT“ komandoje žaidė: Tomas Narmontas, Dalius Daukantas, Vytautas Alonderis, Jonas Galdikas, Saulius Lysniakas, Julius Paulauskas, Mindaugas Kniukšta, Modestas Jurkaitis, Pranas Petryla, Jordanas Daukšas, Mindaugas Naudžiūnas, Vilmantas Šiaulys ir komandos vadovas Alvydas Grikpėdis.

 

Sporto centro nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,