Mano Gargždai



Velykų mugėje – originalūs rankdarbiai (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
S. Ulvikienės nuotr. S. Ulvikienės nuotr.

Šiandien nuo ankstyvo ryto į Gargždų socialinių paslaugų centrą pajusti pavasarį ir šventinę nuotaiką kviečia tradicinė Velykų rankdarbių paroda-mugė.

 

Jau keletą metų centro rengiamos didžiųjų metų švenčių – šv. Kalėdų ir šv. Velykų – parodos-mugės sulaukia nemažo gargždiškių dėmesio, kadangi čia galima įsigyti išskirtinių rankų darbo kūrinių už ypač mažą kainą.

Kaip teigia Gargždų socialinių paslaugų centro darbuotojai, nuolatiniai pirkėjai į mugę atvykti skuba kuo anksčiau, nes prekių pasiūla dėl didelio susidomėjimo greitai mažėja.

Šiemet prekių asortimentas, kaip įprasta, platus – galima rasti įvairių originalių pavasariškų rankdarbių: vaikiškų batukų, karolių iš veltinio, dekoruotų dėžučių, atvirukų, puoštų kiaušinių, keramikos gaminių, pagalvių, žaislų, šventinių kompozicijų, žvakių, dekoruotų Velykų simboliais – kiaušiniais bei žole ir t.t.

Visi darbeliai su meile gaminti Socialinių paslaugų centro lankytojų, kuriems talkino atsidavusios ir idėjų nestokojančios įstaigos darbuotojos.

Paroda-mugė veiks šiandien iki 17 val. ir rytoj nuo 9 val. iki 15.45 val.

 

Mugės asortimentas – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 326 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,