Mano Gargždai



Mamos dieną – iškyla tarp narcizų

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

Jau ketvirtą pavasarį Gargždų miesto bendruomenė kviečia pasidžiaugti narcizų žydėjimu. Sekmadienį, gegužės 5 d., visi laukiami Gargždų parko vaikų žaidimų aikštelėje.

 

Kaip visada, jaukiai įsikursime pievoje, atsineškite pledų, užkandžių ir gerą nuotaiką. Būtinai nepamirškite atsivesti savo mamų, nes jau tradiciškai šis ypatingas sekmadienis skirtas joms.

14 val. šventės programoje klounų teatro „Dulidu“ mažojo cirko spektaklis „Profesorius ir blusa“ pagal to paties pavadinimo H. K. Anderseno pasaką. Reginys skirtas visai šeimai. Simbolinė spektakliuko bilieto kaina – 1 Eur. Visi surinkti pinigai bus skirti narcizų svogūnėliams įsigyti.

Nuo 15 val. visi norintys galės pasivėžinti nuostabaus grožio karieta. Vaikai galės pasipuošti veidukus piešiniais, pasidaryti laikinas tatuiruotes, žaisti su Klaipėdos lėlių teatro zuikiais, karstytis vaikų žaidimų aikštelėje, smaguriauti skanėstus, dalyvauti įvairiose edukacinėse veiklose. Kol mažieji pramogaus, tėčiai ir mamos galės mėgautis narcizų pievos grožiu, muzikos garsais.

Kaip ir anksčiau, taip ir šiais metais, kviesime jus dovanoti narcizus Gargždų parkui. Prie kiekvienos pramogos rasite paramos dėžutę, į kurią galėsite aukoti pinigus šiems nuostabiems augalams. Primename, kad vienas narcizo svogūnėlis kainuoja 10 centų. Tad kviečiame dovanoti, pramogauti, džiaugtis žydinčiais narcizais ir gyvenimu.

2018 metais pikniko metu surinkome 375,24 eurus. Už juos buvo nupirkta 4 500 svogūnėlių. Dar apie 30 000 padovanojo COR DU Marketing LTD kompanija ir Remigijus Ačius.  

2017 metais už miestiečių ir miesto svečių suaukotus pinigus nupirkome ir pasodinome 10 000 narcizų svogūnėlių. Nuo akcijos pradžios 2015 metais parke jau pasodinta apie 56 000 narcizų svogūnėlių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 257 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,