Logo
 Spausdinti šį puslapį

J. Lankučio viešojoje bibliotekoje – aplinkosaugai skirtas renginys „NES atsakingi MES visi“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Gegužės 4 d. 11 val. Jono Lankučio viešojoje bibliotekoje (Klaipėdos g. 15, Gargždai) vyks Europos Komisijos vykdomos kampanijos „ES drauge saugiau“ renginys „NES atsakingi MES visi“. Renginio tema: „Apsauga nuo klimato kaitos padarinių“.

 

Susitiksime su viena iš knygos „Žmonės, kurie saugo Europą“ heroje-aplinkosaugininke, „TexTale“ įkūrėja Viktorija Nausėdiene, Europos komisijos atstovybės Lietuvoje vadovo pavaduotoju, Politikos analizės ir apžvalgos grupės vadovu Mariumi Vaščega bei UAB „Ekoakademija“ direktore, biomedicinos mokslų daktare Loreta Piaulokaite-Motuziene.

Kalbėsime apie tai, kaip kurti tvaresnę ateitį, sujungę visą grandinę sąmoningų veiksmų: vartoti atsakingai, saugoti ir išmokti susitvarkyti savo aplinką, rūšiuoti atliekas, mažinti vartojimą, kūrybiškai ir atsakingai panaudoti jau turimus išteklius.

Renginyje bus eksponuojama Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro Dekoravimo studijos „Dygsnis“ (mokytoja Jūratė Kuprienė) rūbų kolekcija „Šiandien yra vakar“ bei Dailės studijos (mokytoja Adolfina Litvinienė) sukurtos dėžutės, pagamintos iš cilindro formos kartono pakuočių.

Renginio metu kviesime pasigaminti rėmelius iš antrinių žaliavų – Dizaino studijos mokytoja Rasa Buivydienė. Būtina išankstinė registracija tel. +370 682 69260 arba. el. paštu

Kiekvienam renginio dalyviui įteiksime dovaną – knygą „Žmonės, kurie saugo Europą“.

 

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,