Logo
 Spausdinti šį puslapį

Ugniagesiai malšino rajono miškuose kilusius gaisrus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Pastarosiomis dienomis ugniagesiai gelbėtojai ne kartą gyventojų prašė susilaikyti nuo bet kokio atviros ugnies naudojimo lauke iki pasikeis oro sąlygos ir sumažės gaisringumo pavojus. Ir nors Priešgaisrinės apsaugos gelbėjimo tarnyba ėmėsi visų įmanomų priemonių tam, kad būtų užkirstas kelias nelaimėms, gaisrų atvejų antradienį ir vakar pasitaikė ir Klaipėdos rajone.

 

Antradienį, apie 7.13 val., Priekulės seniūnijoje, Žiaukų kaime, Šernų miško teritorijoje, atvirame 43 a plote, ruseno miško paklotė. Į įvykio vietą atvyko ugniagesiai gelbėtojai ir Kretingos miškų urėdijos girininkai. Buvo pratiesta 40 m magistralinė linija, vanduo vežiojamas iš Juodikių karjero.

Dar vienas gaisras kilo vakar. Apie 15.26 val. ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, kad Doviluose, Piliakalnio miške, degė durpinga pieva ir miško paklotė. Ugnies liepsnos pasiekė ir egles. Gaisro metu durpingoje pievoje (sanitarinėje zonoje) išdegė 50 arų žolės ir 3 arai miško paklotės. Ugniagesiams malšinti gaisrą padėjo miškininkai.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,