Mano Gargždai



„Bangos“ futbolininkai žais su kauniečiais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Šeštadienį 14 valandą Gargždų miesto stadione „Banga“ susitiks su Kauno „Hegelmann Litauen“.

 

Pernykščiai II lygos Pietų zonos nugalėtojai „Hegelmann Litauen“ drąsiai debiutavo ir aukštesnėje lygoje. Per sužaistas septynerias rungtynes kauniečiai iškovojo keturias pergales, kartą sužaidė lygiosiomis ir sukaupė 13 taškų bagažą. Ypač gera buvo sezono pradžia. „Hegelmann Litauen“ ne tik 4:1 įveikė kitus lygos debiutantus „Vilnių“, bet po atkaklios kovos 1:0 palaužė lygos senbuvį „Džiugą“. Vėliau kauniečių nuotaiką gerokai sugadino „Šiauliai“ – 0:5. Per pastarąjį mėnesį lygos debiutantai rungtyniavo permainingai: 2:1 įveikė „Atmosferą”“, 1:2 nusileido „Dainavai“, po pergalės 1:0 prieš „Riterius B“ tik paskutinėmis minutėmis išsigelbėjo dvikovoje su „Vyčiu“ – 1:1.

Nors kauniečių klubas debiutuoja I lygoje, tačiau jo sudėtyje nemažai A ir I lygų patirties turinčių futbolininkų. Įspūdingiausią gyvenimo aprašymą turi vartų sargas Tadas Simaitis (gimęs 1990 m.), rungtyniavęs ne tik A lygos klubuose („Šiauliai“, „Kruoja“, „Jonava“), bet ir Rumunijoje bei Azerbaidžane.

Prieš kurį laiką A lygoje „Stumbrui“ atstovavo Ainas Bareikis (1996), Deividas Stradalovas (1987), Lukas Pangonis (1995) ir Martynas Zaleckis (1996), „Kauno Žalgiriui“ – Donatas Stulga (1995) ir Benas Olencevičius (1995). Tiesa, pastaruoju metu šie futbolininkai vilkėjo I ir II lygų klubų marškinėlius. Greta šių patyrusių futbolininkų rungtyniauja visas pulkas Kauno jaunimo, gimusio 1998–2001 metais.

„Banga“ šią dvikovą pasitinka su minimaliais nuostoliais. Nebus tik ilgesniam laikui iškritusio G. Samsonik, o visi smulkesnių traumų ir ligų kamuoti futbolininkai bus pasirengę žengti į aikštę.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 257 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,