Mano Gargždai



Rajone į griovį įlėkusiame autobilyje – du mažamečiai vaikai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis gegužės 28 d., antradienį, šalies keliuose įvyko 12 eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista 18 žmonių. Tragiško eismo įvykio metu žuvo 47 m. vyras. Tarp sužeistųjų paros eismo įvykiuose – 4 nepilnamečiai (mopedo vairuotojas ir 3 automobilių keleiviai). Trečiadieni policija užregistravo 75 eismo įvykius, kuriuose žmonės sužeisti nebuvo, 3 įvykius sukėlė neblaivūs eismo dalyviai.

 

Antradienį, Klaipėdos rajone, kelyje Klaipėda–Veiviržėnai–Endriejevas, nuo kelio į griovį nuvažiavo ir apvirto moters vairuojamas automobilis, kuriame buvo vežami du nepilnamečiai, 7 ir 1,5 metų berniukai. Vaikai gydomi ambulatoriškai, jų mama paguldyta į ligoninę.

Lietuvos kelių policijos tarnyba prašo suaugusiųjų imtis papildomo atsargumo eisme dalyvaujančių vaikų atžvilgiu. Prašome vaikus vežti tinkamose kėdutėse, naudoti prisegimo sistemas. Pareigūnai atkreipia visų eismo dalyvių dėmesį į tai, kad saugumas keliuose yra grindžiamas pirmiausia savitarpio pagarba ir atsargumu. Atkreipkime dėmesį į eisme dalyvaujančius vaikus, ypatingo atsargumo priemonių prašome imtis pėsčiųjų, dviratininkų, asmenų vairuojančių paspirtukus ir kitas netradicines judėjimo priemones, atžvilgiu.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 304 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,