Logo
 Spausdinti šį puslapį

Maisto papildų parduotuvėje „Gsport“ – mažiausios kainos ir profesionali konsultacija

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
G. Norvilė. V. Šleiniūtės nuotr. G. Norvilė. V. Šleiniūtės nuotr.

Vasaros pradžioje metų sukaktį švenčianti vienintelė maisto papildų parduotuvė Gargžduose „Gsport“ jau šį šeštadienį (birželio 8 d.) kvies drauge minėti gimtadienį – klientų lauks išskirtinės nuolaidos produkcijai bei vaišės.

 

Radote pigiau? Pritaikys nuolaidą!

Per pirmuosius gyvavimo metus parduotuvės savininkė Giedrė Norvilė subūrė nuolatinių klientų ratą, tarp jų – ne tik profesionalūs sportininkai ar mėgėjai, bet ir sveikatinimo priemonių įsigyti atvykstantys senjorai.

„Vyresnio amžiaus žmonės apie parduotuvę sužino iš lūpų į lūpas. Gydytojai taip pat siunčia juos ne į vaistinę, o pas mane – siūlomų papildų koncentracija, kur kas efektyvesnė“, – teigia G. Norvilė.

Intensyviai sportuojanti moteris atvykstantiems visada siūlo profesionalias konsultacijas bei mažiausios kainos garantiją. Nuolatiniai klientai, kurių pasitikėjimą G. Norvilė jau spėjo užsitarnauti, mėgaujasi ir pastoviomis nuolaidomis.

„Jei radote internetinėje parduotuvėje bet kokį norimą produktą žemesne kaina, atvykę į „Gsport“ nusipirksite jį dar pigiau – pritaikysime Jums specialią nuolaidą, – ne tik sutaupyti, bet ir gauti nemokamą konsultaciją kviečia savininkė. – Klientams visada patariu, nes puikiai išmanau, ką parduodu, ką su kuo galima derinti. Galime ir užsakyti pageidaujamą produktą, jei jo parduotuvėje neradote.“

 

Ieško darbuotojo

Parduotuvės atidarymas mieste maisto papildų bei sporto inventoriaus įsigijimo rūpesčius palengvino daugeliui gargždiškių – nebereikia siųstis iš internetinių parduotuvių ar vykti į Klaipėdą, o ir sužinoti apie produktų koncentraciją, jų vartojimo rekomendacijas galima daugiau.

Parduotuvėje be vienų populiariausių – Didžiojoje Britanijoje gaminamų „Amix“ – maisto papildų jau galima įsigyti ir „Forever“ produktų linijos gaminių. JAV kampanija siūlo natūralius gaminius ne tik profesionaliems sportininkams, bet ir sveikatinimui. Lietuvos rinkoje pagal kokybės ir kainos santykį geriausias maisto pakaitalas, skirtas lieknėjimui „USN Diet Fuel Ultralean“ – taip pat parduodamas „Gsport“.

„Apie produktus viską pasakoju sąžiningai. Nesiūlau to, ko žmogui nereikia. Atsižvelgiu į poreikius – ar neseniai sportuoja, ar profesionaliai“, – sakė G. Norvilė, tapusi gegužės mėnesį Gargžduose vykusio atviro Lietuvos kultūrizmo ir fitneso čempionato rėmėja.

Iki šiol viena parduotuvėje dirbusi G. Norvilė ieško parduotuvėje galinčio dirbti žmogaus. Pageidaujama sąlyga kandidatui – domėtis sportu ar bent šiek tiek sportuoti. Siūlomos lanksčios darbo valandos ir patogi darbo vieta. Susidomėjote? Kreipkitės telefonu 8 607 36 949 arba el. paštu

 

„Gsport“ rasite Gargžduose, Klaipėdos g. 24-1. Darbo laikas: pirmadieniais–pentadieniais – 10–19 val., šeštadieniais – nuo 10 iki 14 val. Parduotuvėje siūlomą produkciją galite peržiūrėti internetiniame puslapyje www.gsport.lt.

 

Reklama

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,