Logo
 Spausdinti šį puslapį

Išrinktas naujasis „Vaivorykštės“ gimnazijos vadovas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Vaivorykštės“ gimnazija. Lino Gruzdžio nuotr. „Vaivorykštės“ gimnazija. Lino Gruzdžio nuotr.

Vakar, birželio 5 d., Klaipėdos rajono savivaldybėje vyko konkursas Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos vadovo pareigoms užimti.

 

Savivaldybės tarybos ir mero sekretoriato savivaldybės tarybos sekretorė Rūta Zubienė informavo, kad konkurso reikalavimus atitiko du kandidatai, abu ir atvyko į konkursą. Į vadovo postą pretendavo Klaipėdos Ernesto Galvanausko profesinio mokymo centro Tęstinio skyriaus vedėjo pavaduotojas dr. Kęstutis Trakšelys ir Tauragės suaugusiųjų mokymo centro direktorė Ona Sturonienė.

Paaiškėjo, kad nuo 1992 m. „Vaivorykštei“ vadovavusios Irenos Pintverytės vietą užims Ona Sturonienė.

Būsimoji gimnazijos vadovė 2003 metais įgijo edukologijos bakalauro kvalifikacijos laipsnį ir auklėtojo profesinę kvalifikaciją, taip pat socialinio darbo magistro kvalifikacinį laipsnį, socialinio pedagogo profesinę kvalifikaciją. Ji yra Lietuvos nuotolinio ir e-mokymosi (LieDM) asociacijos tarybos, Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacijos (LSŠA) narė, Tauragės Senjorų Trečiojo amžiaus universiteto pirmininkė. Nuo 2017 m. – Lietuvos suaugusiųjų mokymo centrų vadovų asociacijos (LSMCVA) tarybos narė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,