Logo
 Spausdinti šį puslapį

Vyko Baltstogės modeliuotojų sąskrydis-konkursas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
P. Sungailos nuotr. P. Sungailos nuotr.

Gegužės 31–birželio 2 Gargždų vaikų ir jaunimo laisvalaikio centro (GVJLC) modeliavimo būrelio atstovai viešėjo III Baltstogės modeliuotojų konkurse, kur buvo maloniai priimti ir apgyvendinti puikiuose apartamentuose nemokamai.

 

Konkurse vyko nemažai atrakcijų: buvo galima pašaudyti į taikinius iš tikrų šautuvų, pavairuoti radiju valdomus automobilius, išbandyti savo gabumus paveikslų spalvinimo srityje. Organizatoriai pasirūpino skaniais pietumis ir pusryčiais, vyko modeliavimo prekių mugė, tiesa, ne tokia gyva, kokios tikėtasi.

O dabar – gargždiškių pasiekimai:

Vaikų amžiaus grupėje nominacijas laimėjo Gabija Bagočiūtė (traktorius su priekaba), Agnė Jurkutė (Valdovų rūmai), Aistė Jurkutė (triušis), Daniela Zaveckaitė (geležinkelio pervaža), Adomas Cirtautas (naikintuvas Su-7BKL), Mantas Dobrovolskas (pirato sala), Tautvydas Kasparaitis (Franciškovo kultūros centras), Deividas Barauskas (tankas 7TP).

Jaunimo amžiaus grupėje nominacijas pelnė Faustas Norvilas (naikintuvas Su – 9), Paulius Prišmontas (Sandomiežo Rotušė), Ugnius Adomaitis (naikintuvas Fokker Dr.I „Dreidecker“), Jonė Baltramaitytė (Šv. Katerinos Rotunda Znojme), Mindaugas Dembinskas (altana Sumų mieste), Ignas Sungaila (patranka PAK 35/36), Vakaris Rudys (Šv. Lauryno bažnyčia Grojece) ir Paulius Trakšelis (šiukšliavežė „MAN TGS 320. 28).

Suaugusiųjų amžiaus grupėje dvi nominacijas laimėjo Vilmantas Norkus (lenktyninis sunkvežimis „MAN TGX Formula Truck 2013“ ir burlaivis HMS „Badger“), keturias nominacijas – Evaldas Venckauskas (Lipnicės pilis, šarvuotis Sd. Kfz. 250/3 „Greif“, patranką FLAK 18 ir Longino figūrėlę). Dvi nominacijas – Pranas Sungaila – už Klaipėdos švyturį ir naikintuvą „Mig-29“.

GVJLC stendinio modeliavimo studijos taurę „Jaunimas – jaunimui“ už geriausią kartoninį vaikų ir jaunimo amžiaus grupių modelį laimėjo Damjan Wolanski iš Čarna Bialostocka modeliuotojų klubo „Modellandia“ už tanko 7TP modelį.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,