Mano Gargždai



Stančių kaime susidūrė du automobiliai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr. Asociatyvi Sandros Vaičienės nuotr.

Penktadienį, 7.49 val., Klaipėdos rajone, Stančių kaime, susidūrė du automobiliai.

 

Automobilį „Seat Toledo“ vairavo 1999 m. gimęs vaikinas, o „Volkswagen Passat“ – 1975 m. gimęs vyras. Pastarajame automobilyje su vairuotoju keleivio vietoje važiavo moteris (gim. 1970 m.).

Transporto priemonės susidūrė, kai automobilis „Seat Toledo“ išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešais važiavusiu automobiliu. „Seat Toledo“ automobilyje, virš priekinio prietaisų skydelio, vairuotojo pusėje, buvo rastas mobiliojo ryšio telefonas, tad spėjama, kad eismo įvykio metu vairuotojas galimai juo naudojosi.

Į įvykio vietą atvažiavo ir ugniagesių bei medikų ekipažai. „Seat Toledo“ vairuotojas ir „Volkswagen Passat“ keleivė buvo ištraukti iš automobilių ir perduoti medikams, abu patyrė rimtų sužalojimų. „Volkswagen Passat“ vairuotojui ugniagesiai vietoje suteikė pirmąją medicininę pagalbą, o atvykus antrajam greitosios medicinos pagalbos ekipažui, nukentėjęs vyras buvo ištrauktas iš automobilio ir perduotas medikams. Visi avarijos dalyviai buvo išvežti į Klaipėdos ligoninę.

Ant kelio dangos buvo išsilieję tepalai. Kelio danga nuvalyta, tepalai neutralizuoti.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 377 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,