Logo
 Spausdinti šį puslapį

Prisiekė du nauji Tarybos nariai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
A. Albertjan ir V. Skuodas. K. Abromavičiūtės nuotr. A. Albertjan ir V. Skuodas. K. Abromavičiūtės nuotr.

Šįryt Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos posėdyje prisiekė du nauji Tarybos nariai – Albert Albertjan ir Virgilijus Skuodas. Jie pakeitė Tarybos narius Rasą Petrauskienę ir Justą Ruškį, išrinktus Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojais.

 

Šiandien posėdis pradėtas netradiciškai – prieš sprendžiant darbotvarkėje numatytus klausimus, gerbti ir vykdyti Lietuvos Respublikos Konstituciją ir įstatymus, sąžiningai atlikti Savivaldybės tarybos nario pareigas ir susilaikyti nuo veiksmų, pažeidžiančių gyventojų teises ir viešuosius interesus prisiekė A.Albertjan bei V. Skuodas. Prisaikdinti nauji Tarybos nariai buvo pasveikinti aplodismentais, jiems meras Bronius Markauskas įteikė ženklelius.

Kovo mėnesį vykusiuose rinkimuose A. Albertjan kandidatavo su Lietuvos liberalų sąjūdžio sąrašu, V. Skuodas – Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partija. Vietas Taryboje kandidatai gavo pagal eiliškumą.

Tarybos pritarimu, A. Albertjan pirmininkaus Klaipėdos rajono savivaldybės bendruomenės sveikatos tarybai. Vietos ūkio ir kaimo reikalų komitete R. Petrauskienę pakeis V. Skuodas. Jis taip pat priklausys Etikos komisijai bei Kontrolės komitetui.

Kaip nurodoma Vyriausios rinkimų komisijos puslapyje, A. Albertjan Kauno medicinos akademijoje yra įgijęs gydytojo specialybę. Kaip pagrindinė darbovietė nurodoma Klaipėdos universitetinė ligoninė, jis taip pat yra Klaipėdos armėnų bendruomenės tarybos pirmininkas.

V. Skuodas vadovauja UAB „Infropiras“, priklauso asociacijai „Gargždų jungtinės pajėgos“, Lietuvos fotomenininkų, Lietuvos kariuomenės kūrėjų-savanorių sąjungoms.

Šiandien Tarybos posėdyje dalyvavo 26 nariai. Iš viso svarstyti 55 klausimai ir 2 informacijos.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,