Logo
 Spausdinti šį puslapį

Projektas „Jaunimo šturmas 2“ – galimybė pasinerti į įdomias veiklas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
GAJC nuotr. GAJC nuotr.

Gargždų atviras jaunimo centras vykdo projektą „Jaunimo Šturmas 2“, kurį finansuoja Jaunimo reikalų departamentas prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos. Projekto įgyvendinimui gauta suma – 10 000 Eur.

 

Praėjusį pusmetį jau įvyko pirmosios projekto veiklos: maisto gaminimas, psichologiniai užsiėmimai, merginų-vaikinų vakarai, filmų vakaras, sportiniai turnyrai, klipo filmavimas ir pristatymas, profesijų gyvosios bibliotekos, tarpinstitucinis susitikimas bei atvejo analizės tarp atvirų jaunimo centrų.

Kiekviename procese ir veikloje jaunuoliai gali įsitraukti savo noru ir jiems patogiu laiku. Jaunimo centro komanda atsižvelgia į jaunuolių poreikius teikdami paraiškas konkursams ir sudaro sąlygas jaunuoliui augti ir tobulėti, būti saugioje aplinkoje, ieškoti savęs, klysti ir mėginti iš naujo, konsultuotis jiems rūpimais klausimais, prasmingai leisti laisvalaikį.

Kalbinti jaunuoliai, kurie dalyvavo 2018 metais vykusio projekto „Jaunimo šturmas“ veiklose, teigė, kad projektas skatino ne tik naudingiau praleisti laisvalaikį, bet ir įgyti naujų patirčių. Projekto metu jaunuoliai turėjo galimybę išbandyti juos dominančias sritis, susipažinti su naujais žmonėmis, plėtė savo akiratį, mokėsi dirbti komandoje ir individualiai. Dalyvavusieji džiaugiasi įgauta patirtimi ir skatina kitus bendraamžius dalyvauti dabar vykstančiame projekte.

Gargždų atviro jaunimo centro darbuotojai kviečia jaunimą dalyvauti įvairiose projekto veiklose: kiekvieną mėnesį galite jungtis į stalo žaidimų vakarus, maisto gaminimo užsiėmimus, sportinius turnyrus. Liepos 6 d. numatomas filmo „Išgyventi vasarą“ vakaras, 24–26 d. – patyriminė stovykla, rugpjūčio 23 d. – filmo „Gražus sūnus“ vakaras, muzikos kūrinių kūrimo ir įrašymo dirbtuvės, rusėjo 1-ąją – renginys „Vienu ritmu“, pažintinė išvyka į Radviliškio jaunimo centrą bei profesijų gyvosios bibliotekos.

Kviečiame kiekvieną jauną žmogų pasinaudoti galimybe ir konsultuotis apie savanorystės veiklas ir kitais rūpimais klausimais ar tiesiog užsukti išgerti arbatos ir pasikalbėti, išsakyti nuomonę, kas aktualu jaunam žmogui, kokių veiklų norėtų ir papasakoti savo sumanymus, kuriuos kartu galime įgyvendinti.

Daugiau informacijos facebook‘o paskyroje: Gargždų atviras jaunimo centras, arba užėjus į atvirą jaunimo centrą, Klaipėdos g., 74 antradieniais–penktadieniais 15–20 val.

 

GAJC nuotraukos:

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,